16 / 04 / 2024

Eroğlu Yapı'nın yeni projesi görücüye çıkıyor

Eroğlu Yapı'nın yeni projesi görücüye çıkıyor

Gerçekleştirdiği konut projeliri, alışveriş merkezi, ofis ve otel projeleriyle adından söz ettiren Eroğlu Yapı, yeni projesini satışa çıkarıyor. Projenin tanıtımı 28 Eylül 2010 Salı günü gerçekleşecek



Gerçekleştirdiği projelerle İstanbul’un, farklı bakış açısıyla sektörün klişelerini değiştiren Eroğlu Yapı, Halkalı’da Küçükçekmece Gölü’nün hemen yanı başında kalite ve konforu bir araya getiren yeni bir konut projesine imza atıyor.

Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu ile Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer’in ev sahipliğinde yeni projenin tanıtılacağı ve Eroğlu Yapı’nın önümüzdeki dönem hedeflerinin paylaşılacağı toplantı 28 Eylül 2010 Salı günü gerçekleşecek.


Tarih : 28 Eylül 2010, Salı
Saat : 09.30-10.30 - Kahvaltı ve kayıt
             10.30-11.30- Basın toplantısı
Yer : Swissotel The Bosphorus, Zurich Salonu

Eroğlu Yapı hakkında herşey!

Eroğlu Grubu yılda ortalama 20.000.000 adet spor giysiyi kendi markaları olan Colin’s ve Loft olarak üretmekte, yurtiçinde ve yurtdışında kendisine ait 167 mağaza ve tüm dünyada toplam 3.000 civarındaki satış noktasında satışa sunmaktadır. Tüm bu organizasyonda yurtiçinde ve yurtdışında yaklaşık 7.000 çalışan görev almaktadır. Özgün tasarım ve çizgileri sayesinde uluslararası düzeyde beğeni kazanmış Colin's ve Loft markaları ile bir aile şirketi konumundaki Eroğlu Grubu, perakende sektörünün önemli firmaları arasında yer almaktadır.

Eroğlu Grubu bünyesinde bulunan Eroğlu Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul projeleri konularında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu 1997 yılından yeniden yapılandığı 2005 yılına kadar 100,000 m2’nin üzerinde fabrika ve ofis projesi gerçekleştiren Eroğlu Yapı, 2006’da yeni bir yatırım alanı olarak belirlediği inşaat sektöründeki projeleri hızla gelişmektedir. Bu çerçevede Tekirdağ, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Ümraniye, Merter, Bursa,  İzmir  olmak üzere yaklaşık 1.000.000 m²’lik konut, turizm ve alışveriş merkezi projelerini gerçekleştirmektedir.

Eroğlu Yapı'nın tüm projeleri

AVM Projeleri

Tekira AVM
Beylikdüzü AVM
Merter AVM

Konut Projeleri

OksiZen
Bursa - Konut + Ticari
Beylikdüzü
Bakırköy
Küçükçekmece
Sırapınar

Ofis & Otel Projeleri
Bursa - Konut + Ticari
Ümraniye Ofis 

http://www.erogluyapi.com.tr/

444 37 97
 


Geri Dön