26 / 04 / 2024

Erol Özmandıracı: İstanbul'un değeri sanat ile artacak!

 Erol Özmandıracı: İstanbul'un değeri sanat ile artacak!

Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, İstanbul'un insanların yalnızca iş için geldikleri bir yer değil, bir yaşam merkezi olarak konumlanmasının her geçen gün daha çok taraftar bulduğunu söyledi...



Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, İstanbul'un insanların yalnızca iş için geldikleri bir yer değil, bir yaşam merkezi olarak konumlanmasının her geçen gün daha çok taraftar bulduğunu söyledi. İstanbul'un küresel gayrimenkul pazarındaki marka değerini de bu perspektiften yola çıkarak oluşturmanın daha akıllıca olduğunu belirten Erol Özmandıracı, "Sanata yatırım yaptığınız zaman onun getirişini hayatın pek çok kesiminde yaşıyorsunuz" diye konuştu. 


Özmandıracı, "İstanbul'un, yabancı yatırımcı için yaşanabilecek dünya standartlarında bir kültür kenti olabilmesi için şehircilik anlayışının yaşam kalitesi ile desteklemesine ihtiyacı var " şeklinde ifade etti. Özmandıracı, "İstanbul'da bugün yaşadığımız estetik sorunların en büyük kaynağı yüzyıllardır sanata verilen eksik değer. Bunu değiştirmek elimizde. Hem özel sektör hem de gayrimenkul sektörü olarak bunu misyon edinmemiz lazım. 42 Maslak yaşam ve sanat merkezli bir proje olarak Maslak'ın merkezinde bu bakış açısıyla yükseliyor ve 2014 yılında tamamlanacak" diye konuştu. 


Hülya Çaylak/ Milliyet Gazetesi 


Geri Dön