25 / 04 / 2024

Erol Özmandıracı: Maslak gerçek değerine yeni kavuşmaya başlıyor!

Erol Özmandıracı: Maslak gerçek değerine yeni kavuşmaya başlıyor!

Projeye sanatsal ruh katmak istediklerini belirten Erol Özmandıracı, sosyal tesis gibi sanat tesisi tasarladıklarını söyledi. Sanat danışmanları ile çalıştıklarım belirten Özmandıracı, "Projede içeri girince değerli bir eser göreceksiniz" dedi.




BAY İnşaat imzalı 42 Maslak projesi sanata verdiği önemle öne çıkıyor. Projeye sanatsal ruh katmak istediklerini belirten Erol Özmandıracı, sosyal tesis gibi sanat tesisi tasarladıklarını söyledi. Sanat danışmanları ile çalıştıklarım belirten Özmandıracı, "Projede içeri girince değerli bir eser göreceksiniz" dedi. 


39 dönüm arsa üzerinde hayata geçen projedeki yatay ofisler tamamlandı. 2 kuleden oluşan projede bir kule home ofis ve rezidanslardan oluşuyor. 


Bu bölümde Ağustosta tamamlanacağını belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, yaşamında eylülde başlayacağını söyledi. 


Diğer binanın 5 yıldızlı şehir oteli olarak tasarlandığını söyleyen Özmandıracı, "Bu binanın mülkünün bir bölümünü satıp sonrasında alan yatırımcı ile ortak işleteceğiz. Bölgede ciddi anlamda otel ihtiyacı var. Körfezli, Amerikalı ve Alman yatırımcılarla pazarlıklar sürüyor" dedi. Proje bünyesinde 20 bin metrekare satılabilir alanı olan alışveriş merkezini ise 2015 sonunda tamamlayacaklarını dile getiren Özmandıracı, alışveriş merkezinde tekstil değil, yeme-içme ve sanat üzerine yoğunlaşacaklarını kaydetti. 


MASLAK DEĞERİNİ BULMADI 

Maslak'm henüz hak ettiği değeri bulmadığını ve zaman içinde yatıncısma kazandıracağını belirten Özmandıracı, "Büyükdere Caddesi üzerindeki Levent bölgesi, geçmiş dönemde yatırımcısına çok kazandırdı. Ancak artık yatırım değeri tavanına ulaşmak üzere.  Oysa Maslak gerçek değerine yeni kavuşmaya başlıyor" dedi. 

Büyükdere Caddesi üzerindeki Levent bölgesinin üst değerlere ulaştığını ve metrekare birim fiyatlarının 12 bin dolara geldiğini belirten Özmandıracı, Maslak'taki lüks projelerin 4 bin ila 7 bin dolardan satıldığını ifade etti. Maslak kentin merkezinde büyük bir alan kaplayan Atatürk Oto Sanayi Sitesinin de kentsel dönüşüm 230 bin metrekare yeşillendirdi.



Hürriyet


Geri Dön