27 / 04 / 2024

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi kuruldu!


Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.



Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi konusu:

1-) İNŞAAT a-) her türlü inşaatları yapar yaptırı alır satar.Her türlü alım satım komisyonculuğu yapar b-) her türlü inşaat malzemelerinin toptan ve parakende satımı ve inşaat makina ekipmanlarını alır satar kiralar 2-) OTOMOTİV a-) Hertürlü ticari ve hususi araçların alım satımı kiralanması ve her türlü ar-açların yedek parçalarının alım satımını ve her türlü tamir bakım işlerini yapa veya yaptırır. .B-) Her türlü yolcu ve yük nakliyesinin ve parsiyel taşımacılığı yapar veya yaptırır. 3-TURİZM a-) şirket turizmle ilgili olarak her türlü otel motel konaklama tesisi alır inşa eder kiralar veya kiraya verir. b-) Şirket konusuyla ilgili olarak her türlü ulaşım araçlarını kiralar veya kiraya verebilir.Her türlü acentelikler açabilir açılmış acentelikleri devralabilir veya devredebilir. c-) Şirket her türlü gezi ve eğlence organizasyonları düzenler ve yaptırır. d-) Şirket hertürlü organizasyonlar için gerekli satın alım ve düzenleme işlerini yapar. e-) her türlü gıda malzemeleri pazarlama ve nakliyesini yapar.


Geri Dön