29 / 03 / 2024

Ertürk Emlak İletişim Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Emlak İletişim Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Emlak İletişim Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ednan Ertürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Büyükçekmece, Hürriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.



Ertürk Emlak İletişim Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ednan Ertürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu.


Ertürk Emlak İletişim Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ  Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. DANIŞMANLIK  Her türlü emlak,gayrimenkul (v.b) işlerin  tanıtım,reklam ve organizasyonu  ile ilgili danışmanlık yapmak ve yaptırmak  TELEKOMÜNİKASYON  a. Haberleşme ve iletişim hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak.  b. Her çeşit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, mamul, bakım ve onarımını, ithalatını, ihracatını ve iç ticaretini, pazarlamasını, bayiliğini, distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapmak. c.Her çeşit cep ve mobil telefon kredi yükleme alımı ve satımı, internet ortamında  ukash sanal kart alım satımını yapmak ve yaptırmak yüklemek, d.Her marka bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile bilgi kaydedici, saklayıcı,  yazıcı, çizici, iletici, gösterici, tahvil edici, yorumlayıcı cihaz aksesuar donanım  ünite parça ve yedek parçaları imalat, montajı, servisi, dahili ve harici ticareti,  eğitimi.  e. Ticari amaçlı bilgi işlem merkezleri kurmak,bunlarla ilgili danışmanlık hizmeti vermek, bu merkezlerin yurtiçi ve yurtdışı data şebekeleri ile irtibatını sağlamak.  f. Veri hazırlama, onarma, düzenleme işlemleri veya hizmetlerini yapmak,  satmak, yada bunları kiraya vermek, internet üzerinde yayınlamak.  e. Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık  hizmetlerini sağlamak. 



Geri Dön