27 / 04 / 2024

Erus Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Erus Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sabri Usta ve Şahin Eriş imzasıyla kuruldu.





Erus Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sabri Usta ve Şahin Eriş imzasıyla kuruldu.


ERUS YAPI DEKORASYON İNŞAAT VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ iş konusu;a. Her türlü yapı, yol, köprü, köprüyol, tünel, metro, liman, baraj, havaalanı gibi yeraltı ve yerüstü düzenlerine yönelik olarak her çeşit hazır beton ve betona dayalı yapı elemanları üretmek, taahhüt etmek, yeraltı ve yerüstü doğal kaynaklardan taş, çakıl, kırma taş, kum, taş tozu gibi maddeleri istihraç etmek, üretmek, satın almak, ürünleri pazarda tanıtmak, satmak ve ihraç etmek. b. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. e. Şirket inşaat malzemelerinin (Kum, Çakıl, Çimento, Kireç, Tuğla, Demir, Duvar Fayansı, Yer Karoları) vb. alım satımını ve dahili ticaretini yapabilir. f. İştigal konuları ile ilgili yatırımları geliştirmek üzere arsa, arazi ve bina gibi gayrimenkulleri satın alır, inşa edebilir ve emlak komisyonculuğu yapar, tevhid ve ifraz yapar, tapu dairelerinde kat irtifakı ve kat mülkiyeti kurar ve fek eder. g. Şirket adına kayıtlı gayrimenkul, konut ve işyerleri ile ilgili 3. şahıslara, şirketlere, bankalara, veya finans-factoring kuruluşlarına, rehin ve ipotek verebilir, ipotekleri kaldırabilir. h. Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. i. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. ı. Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir.



Erus Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Hürriyet Mah. Gazi Osman Paşa Cad.No:43 / B Bağcılar 


Geri Dön