29 / 03 / 2024

Erzincan'da muhtarlık binası olmayan belediye kalmayacak!

Erzincan'da muhtarlık binası olmayan belediye kalmayacak!

Erzincan Belediyesi, projelerle şehri fiziki olarak güzelleştirmeye devam ediyor. Belediye tarafından bölgede 26 muhtarlık binası inşa edilecek.



Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle şehir fiziki olarak güzelleşiyor. Kamu hizmeti verilen alanlarının alt yapısı iyileştiriliyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın." anlayışıyla projeler üreten belediye idaresi, halkın daha iyi hizmet alması için daha modern ve daha prestijli muhtar evleri inşa ediyor.

Erzincan'da Karaağaç Mahallesi, Kızılay Mahallesi ve İnönü Mahallesi muhtarlık binaları ile birlikte muhtarlık binası sayısı 26'ya ulaşacak. 

Muhtarlık binası olmayan mahalle kalmayacağını belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Muhtarlarımızın hizmet verdikleri alanları daha prestijli bir hale getirmek için çalışıyoruz. Muhtarlarımız Yerel yönetimlerin en uç noktası. İstiyoruz ki halkımız bu kamu hizmetlerini çok daha güzel ve konforlu binalarda alsınlar. Bu amaçla halkımız ve muhtarlarımız için şık ve zarif binalar inşa ediyoruz. Çalışmalarımız her alanda aralıksız devam ediyor. Şehrimize hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu. 
 


Geri Dön