16 / 04 / 2024

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.



Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Fakülte yönetimi, öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için çalışmaları hızlandırırken öğrenciler ise çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istiyor.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsü ve Fakülteler içerisinde yapılan düzenlemeler ile öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim alması amaçlanıyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Öğrenciler daha iyi şartlarda eğitim almak için güzel çalışmalar yapıldığını fakat inşaat alanı ve ortaya çıkan gürültülerden dolayı da rahatsız olduklarını belirtiyor. Gazetecilik Bölümü öğrencilerinden Okan Uluç, "Fakültemizin içinde ve dışında gözle görülebilir değişikler yaşandı. Bu bizi memnun etmekle beraber yapılan iyileştirme dolayısıyla ister istemez bazı aksaklıklar da meydana gelmektedir. Lavaboları falan kullanamadık. Bunlar yapılırken öğrenci mağduriyetleri en aza indirgenmelidir." diye konuştu.

Fakülte yönetimi ise çalışmaların büyük bir bölümünün tamamlandığını ve kısa bir süre içerisinde tadilatın tamamlanacağını ifade etti.



Hürriyet 


Geri Dön