29 / 03 / 2024

Erzurum Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak!

Erzurum Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak!

Süleyman Ekşi İnşaat’ın, 2018 yılı itibariyle devam eden 15 şantiyede toplam 1.5 milyar lira bedelinde kamu- taahhüt işi bulunuyor.



Devam eden projelerinin 1.5 milyon metrekare kapalı inşaat alanına sahip olduğunu dile getiren Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi, tamamlandığında bölgenin en kapsamlı hastanesi olacak olan 385 milyon lira yatırım bedeline sahip Erzurum Şehir Hastanesi’nin Ağustosta hizmete açılacağını dile getirdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Ekşi, “1900 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi’ni Ağustos ayının sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. 265 bin metrekare alanda hizmet verecek olan Hastanemiz, Kars, Ardahan gibi çevre illere de kaliteli sağlık hizmeti verecek” diye konuştu.

2 milyar TL yatırım

Türkiye genelinde 5 milyar liralık üst ve altyapı projelerine imza attıklarını da sözlerine ekleyen Ekşi, İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projesini de hayata geçirdiklerini ifade etti. Ekşi, “Gaziosmanpaşa’da Ahes Misal İstanbul’u inşa ediyoruz. 2 milyar lira yatırım değerine sahip proje, 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve ofis bloğundan oluşuyor. Bin 600 dairelik ilk etap, 2019 sonunda teslim edilecek” diye konuştu. 


Geri Dön