20 / 04 / 2024

Erzurum ve Malatya'da Teknosa açıldı!

Erzurum ve Malatya'da Teknosa açıldı!

Teknosa 19 Aralık günü eş zamanlı olarak Erzurum ve Malatya'da mağazalarını açtı



Yapılan yeni açılışlarla birlikte Teknosa'nın mağaza sayısı 65 ilde toplam 243'e ulaştı. Teknosa yıl sonuna kadar mağaza sayısını 250'ye çıkarmayı planlıyor. Erzurum ve Malatya'da aynı anda açılan Extra konseptli Teknosa mağazaları beyaz eşyadan cep telefonuna, fotoğraf makinesinden kameraya binlerce elektronik ürünü Teknosa'nın üstün hizmet anlayışı ile teknolojiseverlerin beğenisine sunuyor. Erzurum Redevco Alışveriş Merkezi'nde açılan Redevco AVM Teknosa Ekstra bu ildeki 3'üncü, Malatya Park'ta açılan Teknosa Ekstra ise bu ildeki 2'nci Teknosa mağazası oldu. Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane açılışlar ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "2009 senesinde de büyümemizi sürdürdük. Doğuda Van, Kars, Muş ve Batman gibi daha önce Teknosa mağazası bulunmayan Doğu illerimize ulaştık, Gaziantep'te bölgenin en büyük teknoloji marketini hizmete sunduk. Önümüzdeki yıl Teknosa'nın ve dolayısıyla teknoloji perakendeciliği sektörünün 10. yılını kutlayacağız. 2010 senesine 80 bin metrekare net satış alanı ile gireceğiz. Hedefimiz, Türkiye'de 81 ile ulaşmak" şeklinde konuştu.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Teknoloji zincir marketlerinden Teknosa, Erzurum ve Malatya'da iki mağaza açtı

Dün Erzurum'da üçüncü, Malatya'da ise ikinci mağazasının açılışını gerçekleştiren Teknosa'nın böylece 65 ildeki mağaza sayısı da 243'e çıktı. Mağaza sayısını yıl sonuna kadar 250'ye çıkaracaklarını belirten Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane şunları söyledi:

“Bu yıl da bölge ayrımı yapmaksızın mağaza açma atağımız devam etti. Van, Kars, Muş, Batman gibi daha önce Teknosa mağazası bulunmayan illere ulaştık. Gaziantep'te bölgenin en büyük teknoloji marketini hizmete sunduk.”
Milliyet

Teknosa teknoloji merakı artan Doğu'da çifte açılış yaptı 

Teknosa, Erzurum ve Malatya'da 2 yeni mağaza açarak 65 ilde 243 mağazaya ulaştı. 2010'da 10'uncu yaşını kutlayacak Teknosa'nın mağaza açmadığı il kalmayacak

Bölge ayrımı yapmaksızın yatırımlarına hız kesmeden devam eden Teknosa, Doğu'da daha önce girdiği illerde yeni mağazalar açıyor. Teknosa dün Malatya ve Erzurum'da çifte açılış yaparak Türkiye genelindeki mağaza sayısını 243'e çıkardı. Teknosa yılsonuna kadar mağaza sayısını 250'ye çıkarmayı planlıyor. Erzurum ve Malatya'da aynı anda açılan Extra konseptli Teknosa mağazaları için vatandaşlar erkenden sıraya girdi. Teknosa, açılışa katılan müşterilerine çay, kahve ve battaniye servisi sağladı.

ERZURUM'DA ÜÇÜNCÜ MAĞAZA

Erzurum Redevco Alışveriş Merkezi'nde açılan Redevco AVM Teknosa Ekstra bu ildeki üçüncü, Malatya Park'ta açılan Teknosa Ekstra ise bu ildeki ikinci Teknosa mağazası oldu. Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, açılışlar ile ilgili yaptığı değerlendirmede “2009 senesinde de büyümemizi sürdürdük. Bölge ayrımı yapmaksızın Türkiye genelinde mağaza açma atağımız devam etti. Doğuda Van, Kars, Muş, Batman gibi daha önce Teknosa mağazası bulunmayan Doğu illerimize ulaştık, Gaziantep'te bölgenin en büyük teknoloji marketini hizmete sunduk. Lider olarak bizim tek bir hedefimiz var. Türkiye'de herkesi uygun fiyata, üstün hizmet sunarak teknoloji ile buluşturmak. Önümüzdeki yıl Teknosa'nın ve dolayısıyla teknoloji perakendeciliği sektörünün 10. yılını kutlayacağız. 2010 senesine 80 bin metrekare net satış alanı ile gireceğiz. Önümüzdeki sene hedefimiz, bulunmadığımız illerde mağazalar açarak Türkiye'de 81 ile ulaşmak” dedi. 2005 yılında Malatya'da açtıkları ilk Teknosa'nın, çok başarılı sonuçlar elde ettiğini ve satış beklentilerinin iki katına yakın bir performans gösterdiğini dile getiren Nane “Açılışa olan ilgi beklediğimiz gibi çok memnuniyet verici. Doğu'ya yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Star

Teknosa, Malatya ve Erzurum mağazalarını açtı
  
TEKNOSA, dün aynı anda Erzurum'da 3'üncü, Malatya'da ise 2'inci mağazasını açtı. Bu açılışlarla şirket Türkiye genelindeki mağaza sayısını 243'e çıkardı. hedef yıl sonuna kadar sayıyı 250'ye çıkarmak. Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane açılışlar ile ilgili yaptığı değerlendirmede; '2009 senesinde de büyümemizi sürdürdük. Bölge ayrımı yapmaksızın Türkiye genelinde mağaza açma atağımız devam etti. Doğuda Van, Kars, Muş, Batman gibi daha önce Teknosa mağazası bulunmayan Doğu illerimize ulaştık, Gaziantep'te bölgenin en büyük teknoloji marketini hizmete sunduk. Lider olarak bizim tek bir hedefimiz var: Türkiye'de herkesi uygun fiyata teknoloji ile buluşturmak' şeklinde konuştu.
Akşam

İndirimli TV için dondurucu soğukta kuyruğa girdiler 
 
Yabancı oyuncuların Türk elektronik pazarına girdiği şu günlerde yerli firmalar da boş durmayarak birbirinden ilginç açılışlara imza atıyor. Sektörün önde gelen markası Teknosa, Erzurum ve Malatya'da mağaza açtı. Soğuk havaya aldırmadan bekleyen vatandaşlara çay ve kahve ikram edildi. Üşümemeleri için battaniye dağıtıldı. 
 
ABD'nin büyük perakende zinciri Best Buy'ın Türkiye pazarına girişi yerli firmaları hareketlendirdi. Teknosa, Erzurum'da üçüncü, Malatya'da ise ikinci mağazasını açtı. Özellikle Erzurum'da açılış dolayısıyla uygulanan özel indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, saat 05.00'ten itibaren sıraya girdi. Alışveriş merkezi önünde oluşan uzun kuyrukta soğuk havaya aldırmadan bekleyen vatandaşlara, çay ve kahve ikram edildi. Soğuk havadan korunmaları için battaniye de dağıtılan vatandaşlar, mağaza önünde talep ettikleri ürünü bildirdikten sonra gruplar halinde saat 08.00'de içeri alındı. Bünyesinde beyaz eşyadan cep telefonuna binlerce elektronik ürün bulunduran Redevco AVM Teknosa Extra, 850 metrekarelik satış alanında hizmet veriyor. Erzurumlulara farklı bir alışveriş deneyimi yaşatan market, yaptığı yatırımlarla yüzlerce gence de istihdam sağlıyor. Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, açılışlar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "2009 senesinde de büyümemizi sürdürdük. Bölge ayrımı yapmaksızın Türkiye genelinde mağaza açma atağımız devam etti. Doğuda Van, Kars, Muş, Batman gibi daha önce Teknosa mağazası bulunmayan Doğu illerimize ulaştık, Gaziantep'te bölgenin en büyük teknoloji marketini hizmete sunduk. Lider olarak bizim tek bir hedefimiz var: Türkiye'de herkesi uygun fiyata, üstün hizmet sunarak teknoloji ile buluşturmak. Önümüzdeki yıl Teknosa'nın ve dolayısıyla teknoloji perakendeciliği sektörünün 10. yılını kutlayacağız. 2010 senesine 80 bin metrekare net satış alanı ile gireceğiz. Önümüzdeki sene hedefimiz, bulunmadığımız illerde mağazalar açarak Türkiye'de 81 ile ulaşmak." şeklinde konuştu. 
Zaman

Geri Dön