25 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul AVM projelerine devam ediyor!

Esas Gayrimenkul AVM projelerine devam ediyor!

Türkiye'de ve yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.



Esas Holding bünyesinde; Türkiye'deki ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarına odaklanmış en yenilikçi şirketler arasında yer alan Esas Gayrimenkul; ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Yurt dışmda özellikle İngiltere odaklı olarak ilerleyen Esas Gayrimenkul; yurt içinde ise sıfırdan yapma stratejisi ile belirlenen şehirlerde alışveriş merkezi yatırımlarını hayata geçiriyor. 


Esas Gayrimenkul Yöneliri Ortaöı Kazım Köseoğlu Türkiye'de toplam 300 milyon dolarlık bir yatırım yöneten Esas Gayrimenkul'un başlıca yurt içi projeleri Kurtköy Aeropark, Maltepe Ofispark, Kavacık Esas Plaza, Bolu 14 Burda AVM, Kocaeli 41 Burda AVM ve Çanakkale 17 Burda AVM. Yurt dışında da yatırımlarına aktif bir şekilde devam eden Esas Gayrimenkul'un İngiltere'de toplamda 8 AVM ve 11 ofis binası; New York Manhattan'da da 1 otel, 2 ofis binası projesi mevcut. Esas Gayrimenkul önümüzdeki 4 yıl içerisinde yurt içi ve dışında toplamda 1,5 milyar dolarlık bir varlığı yönetmeyi; yurt içinde de yılda 100 milyon dolarlık kira topla. mayı hedefliyor. Yatırımlarının yanı sıra uluslararası platformlardan aldığı ödüller ile de başarılarını taçlandıran Esas Gayrimenkul son olarak; 3 yeni ödüle layık görüldü.

Hürriyet Ek


Geri Dön