19 / 04 / 2024

Eskişehir'de dönüşümün en güzel örneği Özdilek Sanat Merkezi!

Eskişehir'de dönüşümün en güzel örneği Özdilek Sanat Merkezi!

Eskişehir’de, çocukların en gözde mekânlarından biri haline gelen Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde geçen yılki çeşitli sosyal faaliyetlere bin 464 kursiyer katıldı.



Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri olan Özdilek Sanat Merkezi her yıl binlerce yurttaşımıza hizmet veriyor. Özdilek’in katkılarıyla restore edilen Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi, çocukların en gözde mekânlarından biri haline geldi. Çok yönlü bir kültür merkezi olarak kaynakların halk için kullanılmasının en çarpıcı örneklerinden olan Özdilek Sanat Merkezi, atölye çalışmalarının yanı sıra yazlık sinema gösterimleri, sergiler ve çeşitli sanat grupları çalışmalarıyla yıl boyunca renkli buluşmalara sahne oluyor. 2015 yılı içinde Piyano, Şan ve Solfej, Gitar, Resim, Seramik, Yaratıcı Drama, Cam ve Şaloma, Model Uçak, Diksiyon, Yaratıcı Drama, Metin Yazarlığı, Hareket Ses Beden Nefes, Kağıt, Takı Kursu ve Etüt çalışmalarına bin 464 kursiyer katıldı.


7-17 yaş arası genç ve çocukların ağırlıklı olarak sanat eğitimi aldığı bir kurum olan Özdilek Sanat Merkezi’nde. çocuklar ve gençler dışında yetişkinler de derslerden faydalanıyor. Çok amaçlı salon ve bahçe etkinlikleri sene boyunca 10 bin kişiye hizmet verdi.


Hürriyet 




Haber Eskişehir Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri olan Özdilek Sanat Merkezi her yıl binlerce yurttaşımıza hizmet veriyor. 

Özdilek'in katkılarıyla restore edilen Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi, çocukların en gözde mekânlarından biri haline geldi. Çok yönlü bir kültür merkezi olarak kaynakların halk için kullanılmasının en çarpıcı örneklerinden olan Özdilek Sanat Merkezi, atölye çalışmalarının yanı sıra yazlık sinema gösterimleri, sergiler ve çeşitli sanat grupları çalışmalarıyla yıl boyunca renkli buluşmalara sahne oluyor. 2015 yılı içinde piyano, şan ve solfej, gitar, resim, seramik, yaratıcı drama, cam ve şaloma, model uçak, diksiyon, yaratıcı drama, metin yazarlığı, hareket ses beden nefes, kağıt, takı kursu ve etüt çalışmalarına bin 464 kursiyer katıldı. 7-17 yaş arası genç ve çocukların ağırlıklı olarak sanat eğitimi aldığı bir kurum olan Özdilek Sanat Merkezi'nde.



Eskişehir Yenigün Gazetesi


Geri Dön