24 / 04 / 2024

Eskişehir'de hobi bahçesi heyecanı!

Eskişehir'de hobi bahçesi heyecanı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından yeni oluşturulan Aşağısöğütönü mahallesindeki hobi bahçesinin talihlileri kurayla belirlenecek. 17 Kasım 2015 tarihinde yapılacak kura çekimi için müracaatlar başladı. İşte ayrıntılar...



Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından yeni oluşturulan Aşağısöğütönü mahallesindeki hobi bahçesinin talihlileri kura ile belirlenecek.


Belediyenin, kent yaşamı içerisinde doğayla insanı buluşturan projesi Hobi Bahçeleri vatandaştan büyük ilgi görüyor. Bu bahçelere yeni eklenen ve Aşağısöğütönü mahallesinde bulunan Mustafa Mansız Gönüllü Hobi Bahçeleri için kura çekimi yapılacak. 


Yapılan açıklamada, “2012 yılında yapımı tamamlanan ve 18 bin 360 metrekarelik alanda kurulu; emekli, engelli, yaşlı, gazi, gazi yakını ve şehit yakını vatandaşlarımızın faydalanacağı hobi bahçelerini kullanacakların belirlenmesi için, Tepebaşı Belediyesi Meclis salonunda noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilecektir. 17 Kasım 2015 tarihinde yapılacak kura çekimi için müracaatlar Tepebaşı Belediyesi Yazı işleri müdürlüğüne dilekçe ile 28 Ekim 10.2015 tarihine kadar yapılacaktır” diye belirtildi.


Hürriyet Yerel





Geri Dön