27 / 04 / 2024

Et ve Balık Kurumu'ndan satılık dinlenme tesisi!

Et ve Balık Kurumu'ndan satılık dinlenme tesisi!

Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü, İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan Çeşme Eğitim ve Dinlenme Tesislerine ait arsalar ve üzerindeki müştemilatı, kuru mülkiyet olarak satışa çıkardı



Çeşme İlçesi Sakarya Mahallesi Merdivenlikuyu mevkinde bulunan tesislerin ihalesi, Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğünde 13 Ağustos 2009 tarihinde saat 14.30'da kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

Teklifler komisyon tarafından açıldıktan sonra ihale, teklif sahiplerinin katılımıyla pazarlık ve/veya açık artırma usulü ile sürdürülerek sonuçlandırılacak.

Mülkiyeti Genel Müdürlüğe ait tesislerin muhammen bedeli 7 milyon 535 bin 475 lira olarak belirlenirken, katılımcılardan 1 milyon lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. Sosyal tesislerin satışına katılmak isteyenler şartnameyi bedeli
mukabili, Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığından satın alabilecekler.

Teklif mektupları ise ihale günü saat 14.00'e kadar kuruma elden teslim edilecek. Arsaların tümü ve üzerindeki müştemilatına göre teklif verilecek olan ihale için kısmi teklif verilmeyecek.

Söz konusu taşınmazların üzerinde Et ve Balık Kurumu Mensupları Sosyal Yardımlaşma Vakfına ait 70 yıllık intifa hakkı mevcut bulunmakta. Satış sadece Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğüne ait olan mülkiyet hakkını kapsadığından, intifa hakkının devri Et ve Balık Kurumu Mensupları Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkisinde olduğu için istekliler intifa hakkının devri ile ilgili olarak vakıf yönetimiyle görüşecek.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Et Balık Kurumu, Çeşme tesislerini satıyor

Haberi tek sayfada gösterHabere yorum yazArkadaşına gönderSitene ekleSayfayı Et ve Balık Kurumu (EBK),  İzmir  Çeşme'de bulunan, denize sıfır konumda olan eğitim ve dinlenme tesislerini satışa çıkardı

Mülkiyeti EBK Genel Müdürlüğü'ne ait üç parselde toplam 18 bin metrekarelik arsalar ve üzerindeki 44 konut, pazarlık ve açık artırma yöntemiyle satılacak.
Çeşme'nin Sakarya Mahallesi, Merdivenlikuyu mevkiinde yer alan arsalar 13 Ağustos günü 7 milyon 535 bin liralık muhammen bedel üzerinden ihale edilecek. EBK'nin Ankara'daki genel merkezinde yapılacak ihalenin dosya bedeli 250 lira olarak belirlendi.
İhale edilecek tesislerin üzerinde Et ve Balık Kurumu Mensupları Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na ait 70 yıllık intifa hakkı bulunuyor. İntifa hakkının devri vakıf yetkisinde olduğundan isteklilerin intifa hakkının devriyle ilgili olarak vakıf yönetimiyle görüşmeleri gerekecek. Satış sadece Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü'ne ait olan Mülkiyet hakkını kapsıyor.

FEHİM GENÇ/MİLLİYET


Geri Dön