25 / 04 / 2024

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Kripto paralarda Nisan ayında düşüşler başladı. Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin ve Ethereum değerlenecek mi? İşte ayrıntılar...



Kripto paralarda Nisan ayında düşüşler başladı. Mart'ın son günlerinde 48 bin doların üzerine yükselerek, sene içindeki en yüksek seviyesini gören Bitcoin, Nisan'da sert geriledi. 

5 Nisan'dan bu güne düşüş trendinde olan Bitcoin, genel olarak 40 bin dolar pivot seviyenin üzerinde tutunmaya çalışsa da 26 Nisan tarihinde 37 bin 702 dolara kadar düşerek,  aylık bazda en düşük seviyesini kaydetti. Bitcoin, Nisan'da yüzde 15'lik bir değer kaybı yaşadı. 

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

38 BİN DOLAR KRİTİK SEVİYE 

Son günlerde 40 bin dolar psikolojik seviyeyi aşağı yönlü şekilde kıran Bitcoin, 38 bin dolar desteğinin de altına düşerek, yatırımcıların tedirgin olmasına neden oldu. Bitcoin bugün 38 bin 587 dolar seviyesinden işlem görürken, analistler, 38 bin dolar seviyesinin altında kalması halinde fiyatın hızla düşeceğine dikkat çekiyor.

Peki kripto para piyasalarını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön