04 / 05 / 2024

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Kripto paralarda Nisan ayında düşüşler başladı. Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin ve Ethereum değerlenecek mi? İşte ayrıntılar...



BİTCOİN'DE 100 BİN DOLAR HEDEFİ TUTTURULAMADI 

Milliyet'te yer alan habere göre; ayrıca Kendrick Eylül'de yaptığı analizde Bitcoin fiyatının 2022'nin başlarında 100 bin dolara yükseleceğini açıklamıştı. Bitcoin, geçen sene Kasım'da 69 bin dolara ulaşarak, bütün zamanların rekorunu kırdı ancak bu tarihin ardından ayı piyasasına girdi.  Bitcoin bu senenin başı için öngörülen 100 bin dolar hedefini tutturamadı. 

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) 3-4 Mayıs'ta yapılacak olan toplantıda politika faizini 50 baz puan artırması öngörülüyor. Fed’in parasal sıkılaşmaya  yönelmesiyle kripto para ve hisse piyasaları üzerindeki satış baskıları da çoğaldı. Doların küresel çapta güçlenmesiyle, dijital varlıklarda aşağı yönlü hareketler yaşanıyor.  

Bir anda dolar kıtlığı yaşayacaklar! Merkez Bankaları resmen açıkladı

Bakan Bilgin yarın açıklıyor. 1 Mayıs emekli maaş zammı sürpriz detayı ortaya çıktı! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak

KPSS şartsız, 8 bin lira maaşla bekçi alımı başladı! Bekçilik başvuru ücreti ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön