18 / 04 / 2024

ETS Grup, Antalya 'da ultra lüks otel yaptı

ETS Grup, Antalya 'da ultra lüks otel yaptı

ETS Grup, 35 bin kişiyle gerçekleşen anketi de dikkate alarak Antalya 'da 240 milyon dolara ultra lüks otel yaptı. ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, 28 Mayıs 'ta kapılarını açacak otelde 1000 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi



TURİZM sektörünün önde gelen gruplarından ETS, Antalya 'nın Belek ilçesine 240 milyon dolar yatırımla ultra lüks golf otel yaptı. 28 Mayıs 'ta açılacak otelde 1000 kişiye istihdam sağlanacak. ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Maxx Royal 'i Antalya içi Kemer ve Belek 'teki son tahsisli arazide kurduklarını belirterek, otel için 240 milyon doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Yataktan deniz manzarası
Son iki yılda lüks otellerde konaklayan 35 bin kişiyle birebir anket yaptırdıklarını, otelin mimarisi ve verilecek hizmetlerin buna göre belirlendiğini dile getiren Ersoy, şu bilgileri verdi: “En küçüğü 80 metrekare olan tamamı suit 460 odası var. Otelde 6 'sı Maldiv konseptli olmak üzere 25 villa bulunuyor. 1 milyon 100 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu otelde tesiste Avrupa Golf takımı kaptanı Colin Montgomerie tarafından tasarlanan 18 delikli bir golf sahasının da bulunuyor. ”

Maxx Royal 'deki her şeyin büyük tasarlandığını ifade eden Ersoy, şöyle konuştu: “Yataktan denizin görülebildiği ender otellerden. 7 metrelik cepheleriyle ön odalar deniz ve yapay Maldiv adaları, arkadaki odalar golf sahası manzaralı. Banyoların tamamında jakuzili küvet ve çift lavoba var. Her şey metrekare olarak büyük düşünüldü, golf villaları ortalama 400 metrekare, en küçük oda 80 metrekare. Tüm odalar suit ” diye konuştu.

3 bin metrekalik mutfak
Maxx Royal 'de ultra lüks hizmet vereceklerini dile getiren Ersoy, Michelin yıldızlı otellerden transfer edilen ahçıların da hizmet vereceği otelin yemek bölümünü şöyle anlattı: “Ana restoranımız 3 bin, mutfağımız 3 bin metrekare. Bizde her şey servisle sağlanacak. Bu yüzden mutfağımız büyük. 24 saat bol çeşitli sürekli sıcak yemek var. Ana restoranda çift büfe var. Hiçbir yerde sıra olsun istemiyoruz. Ekmek büfesi koymadık. Ana restoran içerisinde odun fırını var. Sabah simitler, kruvasanlar masalara sıcak servis edilecek. ”

Bin kişiye istihdam
Belek 'teki Maxx Royal 'in, 3 tane nizami futbol sahası ve 8 tane profesyonel tenis kortu olduğunu da aktaran Ersoy, şu bilgileri verdi: “12 bin metrekarelik aqua parkı bulunan otelde 10 bin kişiye hizmet verebilecek kapasitede bir konferans merkezi de bulunuyor. çeşitli büyüklüklerde 22 salonun yeraldığı konferans merkezine dışarıdan gelenler de yararlanabilecek. 12 ay boyunca hizmet verecek Maxx Royal 'de 1000 kişi istihdam edilecek. 28 Mayıs 'tan itibaren misafirlerine kapılarını açacak. ”    

Dereceli gözlük mönüsü verilecek

35 bin kişiye yapılan ankette ilginç isteklerinde yeraldığını dile getiren Mehmet Ersoy, bunlardan bir kaç örneği şöyle sıraladı: “Binlerce havlu alındı. Bu havlular akşamları ıslatılıp buzhanede tutulacak ertesi gün misafirlere sahildeki müşterilerimize soğuk havlu servisi yapacağız. Sahilde güneşlenenlerin güneş yağı yüzünden gözlükleri de kirleniyor. Bunun için görevlendirdiğimiz arkadaşımız sahilde güneş yağından kirlenen gözlükleri silecek. Numaralı gözlüklerini odasında unutanlara da   Dereceli gözlük mönümüz var.

Su konsepti öne çıktı Mali 'den kum getirdi

SU konseptini ön plana çıkardıklarını söyleyen Mehmet Ersoy, Maldiv adaları konsepti için Mali 'den beyaz kum getirdiklerini belirterek, “9 farklı havuz var. Misafirler atlayabilecekleri havuz istiyorlardı. Yetişkinler için 2 metre derinliğinde havuz yaptık. Deniz suyu olan havuz var. Kışında açık havada bu havuzu ısıtacağız. Havuzları geniş tuttuk. şžezlong kavgası meşhurdur. Gani gani havuz ve şejlong var ” diye konuştu.

Bölgenin en büyük pastanesi kuruluyor

MEHMET Ersoy, en çok önem verdikleri konulardan birisinin de pastane olduğunu belirterek, “Maxx Royal de bölgenin en büyük pastanesi olacak. Müşterilerimize kendi üretimimiz olan özel markalı çikolatamız satacağız ” dedi.
Hürriyet/Ömür KIRBAşžLI

 


Geri Dön