20 / 04 / 2024

Euro fırladı! Euro/TL'yi tutabilene aşk olsun! Euroda son durum 11 Ağustos 2022

Euro fırladı! Euro/TL'yi tutabilene aşk olsun! Euroda son durum 11 Ağustos 2022

Euro kuru haftanın dördüncü işlem gününe değer artışı ile başladı. Euro kuru bugün gün içinde değer kazanarak yükselişe geçti. Euro/TL'yi tutabilene aşk olsun! Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte 11 Ağustos 2022 euroda son durum...



PİYASALARDA BU HAFTA NELER OLDU?

ABD'de tarım dışı istihdam verileri açıklandı. ABD'de tarım dışı istihdam temmuz ayında 250 binlik beklentiye göre 528 bin artış kaydetti. 

ABD'de işsizlik yüzde 3,5'e geriledi. Verinin güçlü gelmesi ABD'nin resesyonda olmadığına işaret ederken, Fed'in agresif faiz artışlarına devam edebileceğinin sinyalleri gelmeye devam ediyor.

Analistler, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan'ı ziyaret ettikten sonra gündeme gelen jeopolitik risklerin büyümeyeceğine yönelik  beklentiler ve tahminlerden iyi gelen makroekonomik veriler ile piyasalarda pozitif bir seyir izlendiğinin bilgisi geldi. 

Piyasalarda dün ABD, 2. çeyrek tarım dışı üretkenlik, iş gücü maliyetleri takip edilecek.

Piyasalarda dün ABD enflasyon rakamları açıklandı ve enflasyon rekordan döndü. Ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yıllık bazda ise yüzde 8,5 yükseldi. Beklentiler, TÜFE'nin bu dönemde yıllık bazda yüzde 8,7 artması yönündeydi.

Euro alıp bekleyenler çabuk bakın! Euro/TL bugün kaç lira? Euro ne kadar? Son dakika euro kuru 11 Ağustos 2022

Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte euro/TL kuru 10 Ağustos 2022...

Dolar da değil, altın da... Herkes euro/TL'yi merak ediyor! Euro bugün kaç lira oldu?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön