19 / 04 / 2024

Euro gümbür gümbür geliyor! 1 Euro'nuz bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçmeyin! İşte Euro'da son durum 12 Eylül 2022!

Euro gümbür gümbür geliyor! 1 Euro'nuz bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçmeyin! İşte Euro'da son durum 12 Eylül 2022!

Euro yatırımcıları Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Euro yükseldi mi? 1 Euro ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...



EURO'DA NELER OLUYOR?

Euro kuru 2022 yılı içerisinde dolar karşısında yüzde 12 değer kaybetti ve geriledi. Euro dolar paritesi 0,98 seviyesine kadar düşerken perşembe günü açıklanan ve merakla beklenen faiz kararının hemen ardından euro gücünü geri topladı ve 1 seviyesinin üzerine yükselerek 1,01 seviyesilerine kadar yükseldi.

Euro gümbür gümbür geliyor! 1 Euro nuz bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçmeyin! İşte Euro da son durum 12 Eylül 2022!

Geçtiğimiz hafta içinde euro dolar paritesinin etkisi ile 18 seviyelerinin altına kadar gerileme yaşayan euro bugün karar sonrasında 18,43 seviyesine çıkarak 3 haftanın zirvesini de görmüş oldu.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde’ın perşembe günü, enflasyon artacak ve önden yüklemeli faiz artışına devam edeceğiz açıklaması piyasalarda gelecek toplantı için de 75 baz puanlık faiz artışı beklentilerine sebep oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön