25 / 04 / 2024

Ev dekorasyonunda ayna kullanımı evleri renklendiriyor!

Ev dekorasyonunda ayna kullanımı evleri renklendiriyor!

Ev dekorasyonunuzda ayna kullanarak evinizi bambaşka bir mekan haline getirebilirsiniz ve evinizde farklı bir imaj yaratabilirsiniz...



 MUTFAKLARDA AYNA KULLANIMI
Mutfak tezgahınızın duvarında kullanacağınız ayna kaplaması ile mekanda çift manzara etkisi sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem aynanın yansıtıcı özelliğinden dolayı mutfağınızın diğer kısımlarını görme hem de ışığı ekstra kullanma imkanına kavuşabilirsiniz. Modern bir hava sağlamak için mutfaklarınızda hem duvar hem de dolap kapaklarını ayna ile kaplayabilirsiniz.

AYNA KAPLAMA MOBİLYA
Son yıllarda sıkça karşımıza çıkan dresuvar veya konsollardaki ayna kaplamaları ile yatak odanızda veya salonunuzda son derece elegan bir hava yaratabilirsiniz. Hatta gardırop gibi eskimiş bir mobilyanızı yenilemek için harika bir fikir olabilir!

çERçEVELİ AYNALAR
Odanızda geniş boş bir duvarınız varsar; aynı büyüklükte aynalardan birkaç tane seçebilir ve bunları beraber kullanabilirsiniz. Aynaları, aralarında eşit uzaklık olmasına dikkat ederek dörtlü grup halinde astığınız takdirde, mekanda ekstra bir aydınlık kazanmış olursunuz. Ayrıca bu sayede hem duvarlarınız boş kalmamış olur hem de eviniz farklı bir hava kazanır.

SİMETRİK AYNA
Hangi mekanda olursanız olun, dekore edilen ortamın etkisini artırmak için simetrik aynalara başvurabilirsiniz. Boy aynalarını ikili olarak salonunuzda veya geniş bir holünüz varsa orada kullanabilirsiniz. Önlerine koyacağınız yine simetrik koltuklarla eviniz bir anda değişecektir.

şžÖMİNE ÜZERİNDE AYNA
Salonunuzda şömineli bir bölüm yer alıyorsa; burayı ayna kaplayarak daha ferah bir ortam sağlayabilirsiniz. Ağır, koyu renklerin hakim olduğu klasik salonlar ve oturma bölümlerinde bu tarz ayna kullanımı ortamı yumuşatan bir etki sağlar.
Sabah Günaydın


Geri Dön