28 / 03 / 2024

Ev dekorasyonunda dresuar modası!

Ev dekorasyonunda dresuar modası!

Ev dekorasyonuna önem veren bayanlar artık evlerinin giriş kısımlarını çeşitli ürünler ile dekore ediyor. Dresuarlar ev girişlerine biraz İngiliz biraz da provence stili etkisi veriyor.



Ev dekorasyonuna önem veren bayanlar artık evlerinin giriş kısımlarını çeşitli ürünler ile dekore ediyor.

Kendine özgü bir tarz oluşturmak isteyen ev hanımlarının ev dekorasyonu için harcadıkları zaman herkesçe biliniyor. Dekorasyon konusunda da pek çok alternatifi değerlendiren bayanlar, evlerinin girişini zaman zaman ayna, portmanto ve şık bir ayakkabılık ile süslüyor. Ev dekorasyonunda son dönemler de dresuar modası göze çarpıyor. Dresuarlar ev girişlerine biraz İngiliz biraz da provence stili etkisi veriyor.


ŞIK BİR UYGULAMA NASIL YAPILIR

Aydınlı bayanların dekorasyon konusunda tercih ettikleri nokta olan Tümev Dekorasyon, dresuar modasına yönelik ihtiyaçlara da yanıt veriyor. Renk kullanımından ürün yerleşimine kadar pek çok konuda bayanların zevkine göre çözümler üreten Tümev Dekorasyon, evlerde adeta bir İngiliz havası estiriyor.


ŞIK TASARIMLARIN ADRESİ

Aydın’ın en büyük ve en kapsamlı dekoratif ürünler mağazası Tümev ile artık aradığınız şıklık elinizin altında.Birbirinden farklı, birbirinden güzel dekoratif ürünleri sizlere sunan Tümev, duvar kâğıdı konusunda da oldukça iddialı. Firma sizlere birçok ithal duvar kâğıdı seçeneği en cazip fiyatlarla sunuyor. Tekstil ve aksesuar ürünlerinde sektöründe öncü firmalarla çalışan ve kaliteden ödün vermeyen TÜMEV, Home Sweet Home Aydın Bayii olarak da hizmet vermekte. Evinize renk katmak, evinizin havasını değiştirmek için mutlaka uğramanız gereken mekânların başına yer alan Tüm Ev sizlere dekoratif aynalar, dekoratif çiçekler, ev tekstil ürünleri, butik mobilyalar, mutfak aksesuarları ve fazlasını sunmakta.



Hürriyet 


Geri Dön