16 / 04 / 2024

Evgörden öğretmenlere özel mobilya kampanyası!

Evgörden öğretmenlere özel mobilya kampanyası!

Türkiyenin katile ödüllü mobilya markası EVGÖR, 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel bir fırsat kampanyası başlattı. Kampanya ile yeni evlenecek olan ya da evini yenilemek isteyen öğretmenlere, Kasım ayı içinde ekstra yüzde 10 indirim yapılacak



Türkiyenin katile ödüllü mobilya markası EVGÖR, 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel bir fırsat kampanyası başlattı. Kampanya sayesinde, yeni evlenecek olan ya da evini yenilemek isteyen Öğretmenler, Kasım ayı sonuna kadar EVGÖR Mobilyadan yapacakları tüm alışverişlerde ekstra %10 indirimden yararlanabilecek. 

Ayrıca EVGÖR, salon takımları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, köşe takımları ve mobilya aksesuarlarında 36 aya varan taksit imkanının yanı sıra Şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla avantajı da sunuyor.  İstanbul, 19.11.2011 Evini yenileyenlerin adresi EVGÖR Mobilya, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Edirneden Karsa yurdun her noktasında özveriyle görevlerini yerine getiren Öğretmenlere özel avantajlar sunuyor. Evlenecek olan, tayini dolayısıyla yeni ev kuran ya da evini yenileyen tüm öğretmenler,  kalite ödüllü Evgör Mobilyanın Modern, Klasik, Avangarde ve Modern&Klasik tarzdaki tasarımlardan dilediklerine ekstra %10 indirim fırsatıyla sahip olabiliyor.   İstanbuldaki öğretmenleri Üsküdar, Çamlıca ve Kasımpaşadaki mağazalarına davet eden EVGÖR Mobilya, diğer illerde görevli öğretmenleri de Türkiyenin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.trye bekliyor. Emanet Sistemi ile müşterilerine şimdi satın aldıkları ürünü, diledikleri zaman teslim alabilme ayrıcalığı sunan firma, ülke genelinde teslimat ve montaj hizmeti veriyor.  Evgör Mobilyanın 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel kampanyası ve ürünler hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiyenin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 


Geri Dön