25 / 04 / 2024

Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrikasını İzmir'de açtı!

Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrikasını İzmir'de açtı!

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.



Dev firma Manisa Salihli'den sonra  İzmir  Kemalpaşa'ya da ikinci fabrikasını açarak Ege Bölgesi'nin prefabrik ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. 


2004 yılında İstanbul'da kurulan ve 10 yıldır yaptığı yapılarla göz kamaşüran Evim Prefabrik & Konteyner, Ege Bölgesi'nin ve diğer illerin prefabrik ihtiyacını karşılayacak ikinci fabrikasını Kemalpaişa'da açarak hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor. 

Salihli'de 10.000 metrekare alan üzerinde 4.000 metrekare kapalı alam 300 metrekare satış ofisi, 5.000 metrekare stok alanı ile hizmet veren dev kuruluşun sahibi Hakan Aksoylu, Evim Prefabrik & Konteyner'ın Kemalpaşa'da 8.000 metrekare alan üzerinde 3.000 metrekare kapalı alanı, 500 metrekare satış ofisi ve 4.000 metrekare de stok alanıyla hizmet vereceğini belirtti. 

¦ Konfor ve güven Parçaları fabrikalarda hazırlanmış ve montaj edileceği yere bu parçalar nakledilerek ve orada önceden planlandığı gibi parçaların birleştirilmesi yani montajının yapılmasından sonra ortaya çıkan yapılar olan Prefabrik yapıları inşa eden Evim Prefabrik & Konteyner, alanında tek yada çok katlı yaptığı yapılarla da göz dolduruyor. 

Evim Prefabrik & Konteyner, Prefabrik ile, evler, sosyal tesisler, okullar, şantiye yapılan, hastaneler, kamp alanları, havuzlar ve bilumum alanlarda kullanılabilecek yapılar ortaya çıkarıyor. 


Geri Dön