25 / 04 / 2024

Evim Türkiye Fuarı’nda 400 milyonluk satış!

Evim Türkiye Fuarı’nda 400 milyonluk satış!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık iş birliği, Lineadecor stratejik ortaklığı, Türk Hava Yolları resmi ulaşım sponsorluğunda gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı yoğun ilgi gördü.



Sadece Almanya’da değil Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde yaşayan Türk vatandaşları fuara koşarken, firmaların sunduğu yatırım fırsatları büyük ilgi gördü.  Uzun kuyruklar oluşan fuarı 3 günde  6 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Messe Düsseldorf’ta 4 bin 900 metrekare alanda 10 Şubat Pazar günü sona eren fuar, Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının 15 şehirde 100’ün üzerindeki projesini görücüye çıkardı.

Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre türk vatandaşları için büyük fırsatları aynı çatı altında toplayan fuar, 8-10 Şubat tarihleri arasında binlerce ziyaretçiyi ağırlarken, yabancıların da ilgisini çekti. 

Yatırım çağrısı

Fuar boyunca projelerini tanıtan firmalar, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarına yaptıkları yatırım çağrısını yineledi. Evim Türkiye Fuarı’nın, Avrupa’da 8 şehri daha dolaşacağı ifade edilen çağrıda, Türk vatandaşlarına Türkiye’deki fırsatlardan yararlanmaları tavsiye edildi.  Fuara aileleri, arkadaşları hatta komşuları ile katılan Türk vatandaşları, üç gün boyunca titizlikle inceledikleri fuarda ön satış anlaşmalarını da yaptı.

İstanbul ve Antalya başta olmak üzeri gayrimenkul alımı yapanlar, yanı sıra pek çok şehirdeki yatırım imkanını da değerlendirdi. Edinilen bilgilere göre, fuarda 400 milyon TL değerinde satış bağlantısı sağlanırken,  fuar esnasında 100 milyon TL’ye yakın da satış işlemi gerçekleşti.


Geri Dön