17 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'de yüzde 0,89 faiz oranları!

Evimiz Kocaeli'de yüzde 0,89 faiz oranları!

Firma: Pekdemir İnşaat

Proje: Evimiz Kocaeli

Çok kısa süre için geçerli olan bu faiz uygulamasından yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Gelen yoğun talep üzerine şirket, bu fırsatı çok kısa bir süre daha uzatma kararı aldı.



Pekdemir İnşaat’ın  Evimiz Kocaeli  projesinde başlattığı son kampanya büyük ilgi uyandırdı. Sıfır peşinatla cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanyada, özellikle aylık yüzde 0.89’luk sabit faiz uygulamasına ilgi yoğun. Çok kısa süre için geçerli olan bu faiz uygulamasından yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Gelen yoğun talep üzerine şirket, bu fırsatı çok kısa bir süre daha uzatma kararı aldı.

Kocaeli’nin 936 konutluk en büyük konut projesinde mart ayı sonuna kadar devam edecek kampanyada sunulan alternatif ödeme seçeneklerinde peşinat talep edilmiyor. İsteyen, faiz farkı olmaksızın, beğendiği evin peşin fiyatını 20 ay taksite bölerek ev sahibi olabiliyor. Banka kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler ise hem aylık yüzde 0.89 sabit faiz oranıyla kredi kullanabilecek hem de peşinatı tam bir yıl öteleyebilecek. Ancak, şirket yetkilileri, bu faiz oranının çok kısa bir süre için geçerli olduğunu özellikle vurguluyorlar.

Pekdemir İnşaat’ın bu kampanyası, Pekdemir kalitesini ilk kez bir projede bu kadar ekonomik fiyatlarla satın alma imkanı sağlarken, gerçek anlamda bir aile sitesi olacak Evimiz Kocaeli’nde yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kocaeli’nin yükselen trendiyle dikkat çeken, yaşamak ve yatırım için en çok tercih edilen bölgelerinden Başiskele’de inşa edilen projede konutlar Temmuz 2015 tarihinden itibaren sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.

İster yaşamak, ister yatırım amaçlı, bu görkemli projede ev sahibi olmak isteyenler için son derece cazip fırsatlar sunan kampanya mart ayı sonuna kadar devam edecek. Yüzde 0.89’luk faiz oranı ise sadece kısa süre için daha geçerli olacak.

Ø Pekdemir: 70. Yılımızın gurur projesi

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kampanyanın başlamasıyla birlikte satış ofisinin ziyaretçi akınına uğradığını belirterek, “Kampanyamıza gösterilen ilgiden çok memnunuz. Kampanyanın başlamasından bu yana geçen kısa sürede çok sayıda yeni müşterimiz oldu, Evimiz Kocaeli ailesi yeni üyeler kazandı. Peşinatsız ödeme seçenekleri büyük ilgi gördü. Özellikle, piyasa koşullarının çok altında, yüzde 0.89 oranlı aylık sabit faizli kredi kullanım imkanı çok ilgi çekti. Kısa bir süre için geçerli olduğunu ilan ettiğimiz bu fırsatı, gösterilen ilgi üzerine çok kısa bir süre daha devam ettirme kararı aldık. Peşin fiyatına 20 ay taksitli ödeme yaparak ev sahibi olabilme imkanı da devam ediyor” dedi.

Evimiz Kocaeli’nin, 70’inci yılını kutlayan Pekdemir İnşaat’ın gurur ve prestij projesi olduğunu vurgulayan Pekdemir, “Evimiz Kocaeli projesiyle Pekdemir kalitesini oldukça makul fiyatlarla satışa sunduk. Pekdemir’den ev sahibi olmak isteyenlerin işini kolaylaştırdık. Özellikle aileler için donanımlı ve konforlu bir yaşam alanı olacak Kocaeli’nin bu en büyük konut projesi,  Pekdemir’in 70’inci yılını taçlandırırken, insanlara güven, huzur ve keyifli bir yaşam alanı sağlayacak” şeklinde konuştu.

Ø İnşaat hızla yükseliyor

Kaliteye ve zamanında teslime verdiği önemle tanınan Pekdemir İnşaat’ın “70. yıl gurur projesi” olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli’nde Haziran 2013 tarihinde başlayan inşaat çalışmaları, yaklaşık 500 işçinin geceli gündüzlü çalışmasıyla hızla devam ediyor. Projedeki inşaat çalışmalarının seyri, her ay çekilen hava fotoğraflarının yayınlandığı projenin evimizkocaeli.com adresli web sitesinden aylık olarak izlenebiliyor.

122 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen, 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olacak. Yüksek yatırım potansiyeliyle de dikkat çeken projede, bölge illerinin yanı sıra İstanbul, Ankara, Bursa ve Adapazarı’ndan da çok sayıda kişi konut satın almış durumda.

Ø 101 bin liradan başlayan fiyatlar

Kaliteden ödün vermemeyi temel iş felsefesi haline getiren Pekdemir imzalı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor.

2+1 büyüklüğe sahip konutların 101 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta olduğu projede, 3+1 daireler 148 bin liradan, 4+1 daireler ise 228 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.



projeye sor



Geri Dön