29 / 03 / 2024

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...



Ev dekorasyonu yaparken pencere önlerini dizayn etmek karar vermesi zor bölümlerden biri olmuştur. Genellikle sıradan dekorasyon tarzları ile pencere önlerini dekore etmekte zorlanılabilir. Tabii güzel zevkli ve doğru tercihlerle güzel bir ortam yaratabilmek mümkün. 

Milliyet'te yer alan habere göre, genellikle berjer, koltuk ve küçük bir masayla dekore edilen pencere önlerini farklı dekorasyon fikirleriyle bambaşka bir ortama dönüştürebilirsiniz.

İşte pencere önü dekorasyonu ile evinizin havasını tamamen değiştirecek  dekorasyon fikirleri:

Yatak odanız için sakin ve huzurlu bir dinlenme köşesi 

Yatak odanızda huzurlu bir dinlenme köşesi oluşturmak için; mobilya içerisine gömülmüş bir sedir veya tekli bir koltuk ile pencere önüne yerleştirilecek dekoratif çiçekler yardımıyla bu alanı oluşturabilirsiniz. 

Açık renk storlar tercih edin

Pencere önü dekorasyonu için perdelerde daha çok açık renk stor perdeler tercih edebilirsiniz. Ortama hava katmak içine pencere önü aksesuarları kullanabilirsiniz.

Salonlarınız ve mutfaklarınız için...

Salonlarda ve mutfaklarda pencere önlerini; L koltuk ve L koltuk önüne yerleştirilecek bir yemek masası yardımı ile keyifli bir yemek alanına çevirebilirsiniz. 

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Kahve içme ya da dinlenme alanına çevirin

Pencere önlerini tercihe göre dinlenme, oturma ve kahve içme alanı olarak da tasarlayabilirsiniz.  Camın önüne koyulacak berjerde, kitap okuyarak sakinliğin tadını çıkarabilirsiniz.


Geri Dön