29 / 03 / 2024

Evonomi'den Türk yatırımcılara KKTC’de konut fırsatı!

Evonomi'den Türk yatırımcılara KKTC’de konut fırsatı!

Bayyurt Şirketler Topluluğu iştiraklerinden olan Evnomi, KKTC’de Türk gayrimenkul yatırımcıları için özel fırsatlar yaratıyor. Evonomi, Türk yatırımcılar için getirisi yüksek bir yol haritası hazırladı.



Online yatırım danışmanlığı yapan Evonomi, sadece KKTC projelerini değerlendirmeye aldı. KKTC’de Türk gayrimenkul yatırımcıları için özel fırsatlar sunan danışmanlık KKTC’de Türk gayrimenkul yatırımcıları için özel fırsatlar hazırladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Evonomi bu kapsamda; Terrace Park, Corner Park, Golden Residence, Park View Towers, Central Park2, APT 49, Tunalı Viva, 4 Seasons Salamis Villa, Four Seasons Life gibi 9 farklı projedeki konutları yatırımcısına özel fiyatlarla satışa sundu.

İnşaat sektöründe büyük bir gelişim yaşandığını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Şener Bayyurt, “KKTC’de yatırım hem en güvenli hem en çok kazandıran bir yatırım aracı haline geldi. Konut yatırımcılarına altın tepside fırsatlar sunuluyor. Evnomi olarak Türk yatırımcılar için bir daha ele geçmeyecek bir portföy hazırladık. Yatırımlarınızı en güvenli yer olan KKTC’de gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz” açıklamasında bulundu.


Geri Dön