26 / 04 / 2024

Evora Denizli ilk etabı 24 ayda teslim edilecek!

Evora Denizli ilk etabı 24 ayda teslim edilecek!

Emlak Konut GYO ve Teknik Yapı kalitesi ile 1500 konuttan oluşan Evora Denizli yükseliyor. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Projelerimizi bölge halkıyla el ele vererek gerçekleştiriyoruz."dedi



Teknik Yapı Holding çatısı altında faaliyet gösteren Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik firmaları minimum maliyetle hizmet verecek. Evora Denizli'den daire alanlar, yaşamın başladığı projelerde yüksek aidatlarla boğuşmak zorunda kalmayacak. Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik, Teknik Yapı Holding sinerjisinden aldığı gücü, Evora'da oturacak olanların aidatlarının minimum seviyesinde olması için harcayacak. 

Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı kalitesi ile Denizli'de inşa edilen yaklaşık 1.500 konutluk Evora Denizli Projesi, Denizli ekonomisine de katkıda bulunacak Emlak Konut GYO Güvencesi ve Teknik Yapı Kalitesi İlk etabın 24 ayda teslim edilmesi planlanmaktadır. 

Salon Salomanje kavramını yeniden hayata geçiriyor. 

Denizli'de gerçekleştirilecek olan Evora Denizli projesi, sunduğu standartlar ile Denizli'ye farklı bir yaşam konsepti getirecek. 

Denizli ekonomisine de katma değer sağlayacak olan proje, üç yıllık süreç içinde en az 2.500 kişilik istihdam da sağlayacak. 

Teknik Yapı'nın proje gerçekleştirdiği her bölge ve şehre ekonomik katma değer kazandırdığının altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "projelerimizi bölge halkıyla el ele vererek gerçekleştiriyoruz. Kalifiyeli işgücünü bölge insanlardan seçmeye özen gösteriyoruz. Kullanacağımız kaliteli malzemeyi temin ederken önceliği bulunduğumuz şehre veriyoruz. Sosyoekonomik kalkınmada, katkımızın olması markamızın en önemli önceliklerinden biri" açıklamasını yaptı. 

'Denizli Halkı Kaliteyi İyi Biliyor' 

Turizm, tarım ve sanayi açısından önemli şehirlerimizden biri olan Denizli'nin, çalışkan bir nüfusa sahip olduğunu söyleyen Umut Durbakayım, Denizli ile Teknik Yapı'nın ortak paydasının 'çalışma' olduğunu belirtti. Denizli'deki çalışan oranının Türkiye'deki çalışan oranından fazla olduğunun altını çizen Durbakayım, öne çıkan bir diğer özelliğin ise kaliteli konut alma potansiyeli olduğunu açıkladı. 

Durbakayım, Teknik Yapı'nın son 10 yılda inşa ettiği konutların satış dağılımında İstanbul ve Ankara'dan sonra Denizli'nin üçüncü sırada yer almasının da Anadolu'ya açılmak için "Neden Denizli?" sorusuna verilebilecek bir diğer cevap olduğunu kaydetti. 



Milliyet Denizli


Geri Dön