25 / 04 / 2024

Evora Denizli'de anahtar teslimleri başladı!

Evora Denizli'de anahtar teslimleri başladı!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora Denizli

Teknik Yapı tarafından Denizli'de hayata geçirilen Evora Denizli'nin ilk etabında anahtar teslimleri başladı 1.556 dairenin yer aldığı projede 520 daire teslim edildi. 



Emlak Konut GYO’nun hasılat paylaşım modeliyle  Teknik Yapı  tarafından Denizli'de hayata geçirilen Evora Denizli'nin ilk etabında hayat başladı. Milliyet'te yer alan habere göre; 839 bağımsız birimin bulunduğu projede anahtarlar hak sahiplerine teslim ediyor. 1.556 daire 75 ticari ünite den meydana gelen projede 520 hak sahibi evlerine kavuştu.

Projeye yönelik açıklamalarda bulunan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Yaşanan ekonomik sorunlar, koronavirüs pandemisi gibi olağanüstü etkenlere rağmen, izlenen doğru politika ve karşı tedbirler, Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörünü ayakta tuttu. Teknik Yapı’nın da geçmiş deneyimi ve güçlü finansal yapısıyla bu süreci başarıyla atlattı” dedi.

Evora Denizli de anahtar teslimleri başladı!

Proje içerisinde home office ve ticari birimler ve residence ile birlikte 1.631 bağımsız bölüm yer alırken proje, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden meydana geliyor. 

115 bin 291 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede özel okul ve devlet okulu, ayrıca temel ve sosyal ihtiyaçların giderildiği Evora Caddesi bulunuyor. 

http://www.evoradenizli.com/

Evora Denizli'nin toplam geliri 141.6 milyon TL'ye yükseltildi!


projeye sor



Geri Dön