26 / 04 / 2024

Evora Denizli'de yüzde 12 indirim fırsatı!

Evora Denizli'de yüzde 12 indirim fırsatı!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen, Emlak Konut GYO’nun Denizli’deki ilk rezidans projesi olan Evora Denizli’nin rezidans etabı satışa çıktı. Projede Emlak Konut kampanyasına ek olarak yüzde 12 indirim yapılıyor.



Toplam 171 rezidans daireden oluşan ve home office tarzındaki 1+1 ve 2+1 tipindeki daireler 189 bin liradan satışa sunuldu. Rezidans etabının yaşamı kolaylaştıran hizmetler ve sunduğu sosyal imkanlarla ön planda olacağını ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Daire sahiplerinin konforlu yaşam ve iş hayatını aynı mekanda yaşayabilmesi için rezidans bölümünde toplantı odalarının yanısıra house keeping, resepsiyon ve güvenlik hizmetleri gibi servisler verilecek” dedi. 


Yüzde 12 indirim


Rezidans dairelerin, Emlak Konut’un başlattığı 0.70 faiz oranıyla 120 ay vadeli ‘tarihi konut kampanyasına’ ek olarak yüzde 12 indirim yapılacağını belirten Durbakayım, “Bu avantajlara ek olarak peşin alımlarda yüzde 12 indirim yaparak güç birliğinin sembolü olan kampanyaya desteğimizi artırıyoruz. Lansman kampanyası 31 Ağustos’a kadar sürecek. Ticari birimler ise daha sonra satışa çıkacak” dedi. 


Yaklaşık 1500 daireden oluşan Evora Denizli projesindeki ticari üniteler ve spor alanlarını bünyesinde barındıran rezidans bölümünde 117 adet 1+1 ve 54 adet 2+1 tipi rezidans daire yer alıyor. Daire büyüklükleri ise brüt 58.55 ile 111.18 metrekare aralığında değişiyor. Ayrıca projeye bir asansör mesafesi uzaklıkta bulunan 18 ticari ünite hem projeye, hem de bölgeye hizmet verecek. Rezidans bloğunda yer alan, kapalı ve açık yüzme havuzlarına sahip spor salonunda ise proje sakinlerine avantajlı üyelik imkanı sunulacak.


http://evoradenizli.com/


Milliyet



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emlak Konut GYO'nun Denizli'deki ilk projesinin ikinci etabını oluşturan Evora Denizli Rezidans 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 


Teknik Yapı, Evora Denizli Rezidans'ı satışa sundu. Emlak Konut GYO'nun Denizli'deki ilk ve tek projesinin ikinci etabını oluşturan Evora Denizli Rezidans, toplam 171 rezidans daireden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 tipindeki daireler 189 bin liradan satışa sunuldu. Emlak Konut'un başlattığı Tarihi Kampanya' kapsamındaki avantajlara sahip dairelerde ayrıca yüzde 12 indirim fırsatı da bulunuyor. 


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım rezidans dairelerin Tarihi Kampanya'daki avantajlarla satışa sunulduğunu söyledi. Durbakayım, projenin yüzde 20 peşinat, 10 yıl vade, TÜFE ile sınırlandırılmış ödeme kolaylığı veya aylık yüzde 0.70'de sabitlenen faiz oranıyla görücüye çıktığım açıkladı. Durbakayım peşin alımlarda yüzde 12 indirim yaparak kampanyaya destek verildiğinin de altım çizdi. 


Akşam


Geri Dön