19 / 04 / 2024

Evora, kredi kartında 777 TL olanlara satıldı!

Evora, kredi kartında 777 TL olanlara satıldı!

JNR Fuarcılık tarafından üçüncü kez düzenlenen A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı 30 firmanın katılımı ve 80 projeyle açılırken, ilklere de ev sahipliği yaptı...



Konut satışında kredi kartına geçti, limiti yetene kapıyı araladı

Daha önce Hilton Oteli’nde düzenlenen fuar, Aşçıoğlu İnşaat Grubu’nun yeni yatırımı Fulya Fuar Merkezi’ne taşınarak buranın ilk etkinliği oldu. Teknik Yapı da fuarda Samandıra’daki yeni projesi Evora’yı yüzde 5 indirimle satışa çıkardı. Fenerbahçe Samandıra tesislerinin yanında yer alan ve toplam 432 daireden oluşan Evora’da fiyatlar 77 bin 700 liradan, peşinatlar 777 liradan başlıyor. Taksitlerin kredi kartıyla ödenebileceğini söyleyen Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, “Kredi kartından daire satılır, niye satılmasın. Daireyi kartla peşin de alabilirler çünkü o limitte kredi kartları da var” dedi.

Taksit imkanı olabilir

Kredi kartıyla konut satışının nasıl olacağını açıklayan Nazmi Durbakayım, “Bu bir kapora için olan bir miktar yoksa bir mobilya mağazasındaki gibi 6-8 taksit yapıyoruz gibi değil” dedi. Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ise kredi kartına taksitli konut satışı için şunları söyledi: “Kredi kartları imkan sağlıyorsa imkan sağladığı oranda yapılabilir. Yüzde 1 peşinatla daire satabiliyoruz. En düşük 777 lira bize kapora verildiğinde dairenin sözleşmesini yapıyoruz. Onu kredi kartıyla da verebilirsiniz. Kredi kartıyla 10 bin lira da verebilirsiniz. Her türlü banka ile çalışıyoruz, sizin kredi kartınız bankanın taksitlendirmesine elverişli ise 10 bin lirayı 4’e bölebilirsiniz. Kredi kartı limitleri artık yüksek. 77 bin lirayı çok rahatlıkla alabilirler. Limiti müsaitse kredi kartına taksit yapılıyor.”
Hürriyet/Meltem Kara


Geri Dön