27 / 04 / 2024

Evostar iletişim!

 Evostar iletişim!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Evostar

Toplam 40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Evostar projesinde fiyatlar 110 bin liradan başlıyor. Evostar iletişim, ulaşım ve adres bilgisi detayları haberimizde mevcut durumda...




Evostar projesi  Soyak Yapı  girişimi ile Halkalı'da hayata geçirildi. 2 etap halinde hayata geçirilen Evostar projesinde 1.515 adet daire yer alıyor. Konut alternatiflerinin stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 2+1 bahçeli dubleks tipinde tasarlandığı Evostar iletişim bilgileri şöyle: 


Evostar iletişim: 


Evostar adres: Altınşehir İstanbul Caddesi Küçükçekmece / İstanbul


Evostar telefon: 444 0 795


Evostar web: www.soyak.com.tr


Evostar kroki: 


 Evostar iletişim!


Evostar yol tarifi: 


Evostar yol tarifi-TEM otoyolundan geliş yönü: 


TEM otoyolunun her iki yönünden de Havaalanı tabelaları takip edilerek Basın Ekpres yoluna ulaşılır, yoldaki ilk sapak olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren 4. cadde üzerinden devam edilir. Atakent-Bahçeşehir tabelasından sağa dönülerek  Soyak Evostar  satış ofisine ulaşılır.


Evostar yol tarifi-E-5 otoyolundan geliş yönü:


E5 otoyolunun her iki yönünden de, TEM'e bağlantı yolu olan Basın Ekpres yoluna girilir. Hürriyet Gazetesinin binası geçildikten sonra ilk çıkış olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren 4. cadde üzerinden devam edilir. Atakent-Bahçeşehir tabelasından sağa dönülerek Soyak Evostar satış ofisine ulaşılır.


Evostar daire fiyatları:


Stüdyo daireler 110 bin lira,

1+1 daireler 161 bin lira,

2+1 daireler 199 bin 500 lira,

3+1 daireler 334 bin lira,

2+1 bahçeli dubleks daireler 291 bin liradan başlıyor. 



 Evostar ödeme: 


- Tutarın yüzde 25'lik dilimi peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


- Daire bedelinin yüzde 1'lik kısmı peşinat ödeniyor ve daireye taşındıktan sonra Kasım ayında ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise 108 aya kadar eşit bir şekilde vadelendiriliyor.



Evostar teslim: 


Soyak Evostar Halkalı daire teslimleri  2014-Aralık ayı itibariyle başlayacak.



444 0 795

www.soyak.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön