25 / 04 / 2024

Exclusive Bayraklı'da kira garantisi!

Exclusive Bayraklı'da kira garantisi!

Avcılar İnşaat projelerinden Exclusive Bayraklı’dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin lira garantili kira desteği sağlanıyor...



Avcılar İnşaat, ofislerde yaptığı garantili kira desteğini konutlarda da uyguluyor. Avcılar Exclusive Bayraklı’dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin TL garantili kira desteği sağlanacak. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yatırımcıya destek olmak üzere geliştirdikleri garantili kira desteğinin büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Avcı, “Exclusive Bayraklı’dan konut alanlar, 5 yıl boyunca her ay 7 bin lira kira garantisiyle ‘Kiracım ödeme yapacak mı, bu ay krediyi ödeyebilecek miyim?’ gibi sorunları düşünmeyecek” diye konuştu.

Erken teslim

Yatırımcıları şehrin merkezinde modern ve prestijli bir evde yaşamaya davet ettiklerini ifade eden İdris Avcı, “Avcılar Exclusive Bayraklı’da ferah iç mekanlar ve son teknolojiyle tasarlanan bir yaşam alanı inşa ettik. Lüksün en modern en güzel halini sunuyoruz” dedi.

6 ay erken teslim edilecek Exclusive Bayraklı, şehrin merkezinde, modern mimarisi ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.
 

https://avcilarexclusive.com/


Geri Dön