20 / 04 / 2024

Expo Center, 2015 yılı rezervasyonlarına başladı!

Expo Center, 2015 yılı rezervasyonlarına başladı!

Avrupa yüzünü Antalya'ya çevirdi. Uluslararası yüzlerce firmayı Antalya'da buluşturan bir adres Expo Center. Daha şimdiden 2015 yılı rezervasyonlarını doldurmaya başladı. Avrupa, Ortadoğu gibi ülkelerden katılımcı ve ziyaretçi firmalar sıraya girdi.



ANTALYA yeni yılın uluslararası ilk dört fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanlan İhtisas Fuarı, Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı, Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuan ve Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı için hazırlıklarını hızla sürdüren Expo Center, Avrupa ve Ortadoğu'nun yüzünü Antalya'ya döndürdü. 



TALEP ARTTI 

Yurtdışından geçen yülara nazaran çok daha büyük bir taleple karşüaşüdığını belirten Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, fuarlar için Avrupa ülkelerine, Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlere katılımcı, ziyaretçi firma ve grup davetleri yapıldığım söyleyerek şimdiden Anfaş Hotel Equipment ve Anfaş Food Produduct Fuarları kapsamında KKTC Otelciler Birliği, Yunanistan heyeti, Balkan heyeti, Rusya Otelcüer Federasyonu, Kazak Turizm Birliği'nden ilgili yöneticilerin katılımıyla birlikte ziyaret sözü alındığını kaydetti. 


BALKAN ÇIKARTMASI 

Turizm sektöründe çıtalarım yükseltmek isteyen 5 binin üzerinde Balkan Oteli'nin Anfaş Hotel Equipment Fuarı'na çıkartma yapacağı bildirilirken yeniden yapılanma sürecine girmiş otelleriyle Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Sırbistan, Gürcistan ve Bosna Hersek'in 80 kişilik heyetle fuarı ziyaret edeceği öğrenildi. Fuar kapsamında 5 yıldızlı otel genel müdürleri, satm alma müdürleri, renovasyona giren otellerin yöneticileri, yeni yatırım firmalarının satın alma müdürleri ile proje müdürleri ve zincir restoranların yöneticileri özel randevulu olarak VIP salonda düzenlenen görüşme programıyla katılımcı firmalarla birebir görüşme imkanı da bulacak. 


KÜLTÜRLER ANTALYA'DA 

Yurtiçi ve yurtdışından binlerce şefin buluşma noktası da olacak olan Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) önderliğinde 7. Uluslararası Altın Kep Aşçı Yarışması da düzenlenecek. 

Dünyanm farklı ülkelerinden Michelin Yüdızlı şeflerin katılacağı yanşmada jüriyi ise ünlü isimler oluşturacak. 

Hürriyet


Geri Dön