23 / 04 / 2024

EYT'de flaş gelişme! Ocak ayı için söz verildi!

EYT'de flaş gelişme! Ocak ayı için söz verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu üyeleri bugün TBMM'de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldiler.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu mensupları bugün TBMM'de Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldiler. Görüşmenin ardından Kanal D Haber'e açıklamalarda bulunan platform üyeleri, "Taleplerimizi tekrar ifade ettik, durum değerlendirmesi yaptık. Aralık ayında konunun meclise getireleceğinin ve Ocak ayında da kesinleşeceğinin garantisini aldık." ifadelerine yer verdiler..

EYT'lilerin meclis turu devam ederken, EYP Platformu üyeleri bugün Meclis'teki MHP Grup Toplantısı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

EYT de flaş gelişme! Ocak ayı için söz verildi!

Grup toplantısı sonrası Bahçeli ile görüşen EYP Platformu Başkanı Mehmet Ali Çelik, görüşme sonrası Kanal D Ana Haber'e açıklamalarda bulundu. Çelik, "Devlet Bey bize, toplantı sonrasında özel vakit ayırarak bu sorunun çözümü noktasında elinden geleni ortaya koydu ve bu sorunun çözüleceğini net bir şekilde ifade etti. 'Önümüzdeki günlerde bunu hep beraber açıklayacağız' dedi.

İzmir EYT Platformu Başkanı Doğan Türker de, "Aralık ayında konunun meclise geleceğini ve Ocak ayında da kesinleşeceğinin garantisini aldık." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön