25 / 04 / 2024

Fame Residence Kemer yenilendi!

Fame Residence Kemer yenilendi!

Antalya'da beşoteli olan Fame Residence Hotels, Kemer'deki otelini 2 milyon euro yatırımla yeniledi



Fame Hotels Koordinatörü Erkut Kara, "246 odalı otelimizi butik otel anlayışıyla çalıştırıyoruz. Neredeyse oda başına bir personel düşüyor. Yenilemeyle birlikte otele çok güzel bir SPA merkezi kazandırdık." diye konuştu. Lara bölgesinde ayrıca 8 villa da inşa ettiklerini açıklayan Kara, villaları 400 bin eurodan satacaklarını açıkladı. Vilları alanların 2 yıl boyunca otelin konaklama dışındaki imkanlarından ücretsiz yararlanacağını da kaydetti. Rus turistlerden gelen taleple 1 milyon euroya Fairline tipi bir yat aldıklarını açıklayan Kara, "Tekneyi günlüğü 2 bin 500 dolardan kiralayacağız. Talebe göre 2 yeni yat daha sipariş edeceğiz" dedi. Kara, turizmde geçen yılın yüzde 15-20 üzerinde tamamlayacaklarını da açıkladı.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Fame Ruslar'a 400 bin Euro'ya villa satacak 
Fame Residence Hotels, 5 otelinden biri olan Fame Residence Kemer'i 2 milyon Euro'ya yenilerken, Ruslar için yat ve kat işine de girdi.

Fame Hotels Koordinatörü Erkut Kara, turistlere kiralamak üzere geçen hafta 1 milyon Euro'ya Fairline tipi bir yat aldıklarını belirterek "Tekneyi günlüğü 2.500 dolardan başlayan fiyatlarla kiralayacağız. Talebe göre 2 yeni yat daha sipariş edeceğiz" dedi. Yine gelir seviyesi yüksek turistlerin talebiyle Lara bölgesinde 8 villa inşa ettiklerini belirten Erkut Kara, villaları 400 bin Euro'dan satacaklarını açıkladı. Kara "Bu villaları alacaklar, 2 yıl boyunca Fame Residence Lara Otel'in konaklama dışı imkanlarından ücretsiz yararlanacak" diye konuştu.
Star


Geri Dön