16 / 04 / 2024

Farklı tasarımlarda seçim sizin!

Farklı tasarımlarda seçim sizin!

Farklı materyaller kullanılarak tasarlanan ürünler kimi zaman kullanıma kimi zaman da göze hitap etsin diye yaratıldılar. Seçim size kalmış...



Eskimiş kitaplar abajur oldu
Eskiyen kitaplarınızı yeniden kullanmak nasıl bir fikir Hem de bi rev aksesuarı olarak... Ragıp Erdem tarafından dizayn edilen abajur, kitap kağaı ve sayfaları kullanılarak tasarlandı.

Sadece klasiğe renk kattı
Polart firmasının klasik mobilyayı yeniden yorumladığı tasarımda mavi rengiyle mobilyaya hareket verildi. Klasik bir ürünü tek bir klikle parlak ve eğlenceli hale getiren firma farklı renkleri de kullanarak her eve uygun bir eşya yarattı.

Çelik ve emniyet kemerli koltuk
Cincinnati Üniversitesi öğrencilerinden Adam Barron'ın tasarladığı sandalye çelik ve emniyet kemeri kullanılarak yapıldı. Barron bu tasarımında Japonların neşe, zanaat, asimetri, basitlik ve sıkılık prensiplerini kullandı.

Bu kitaplık 76 kiloyu taşıyor
Kutuları uçlarından üst üste yıkılmadan tutturmak mümkün mü... Mümkün olmasa da tasarımcılar bu algıyı yaratan keyifli bir kitaplık tasarladılar. The Equilibrium firmasının satışa sunduğu ürün, bir illüzyon yaratıyor. Alejandro Gomez tarafından dizayn edilen ürün 76 kilo ağırlığı da taşıyabilme özelliğine sahip.

Show'da görücüye çıkıyor
Endüstriyel tasarımcı Todd Bracher köpük, geri dönüşümlü ahşap ve oturma minderini biraraya getirerek yarattığı koltuk NeoCon show'da sergilenecek.

Mekânı daraltmayın
Dar alanlar için dizayn edilen bilgisayar masası Nandı Schmidlin tarafından tasarlandı. Küçük apartmanlar içine yerleştirilmiş küçük ofisler için üretilen masa, duvara monte edilebiliyor.

Kuşun kanatlarına oturun
Kuş kanatlarından esinlenerek dizayn edilen koltuk Markus Johansson eseri. Sentetik malzemeler kullanarak yapılan ürün oturmaktan çok mekanı farklılaştıran bir obje olarak kullanmak için daha ideal.

PINAR ÇELİK/Sabah Emlak


Geri Dön