28 / 03 / 2024

Fatih Aksoy, bir haftadır evine giremiyor!

Fatih Aksoy, bir haftadır evine giremiyor!

Fatih Aksoy'un özel hayatının da çalkantılı olduğunu öğrendim! Sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ama Temmuz 2006'da evlendiği eşi Ayşenur Hanım, Aksoy'a süresiz hak mahrumiyeti cezası verip evden yollamış



MED Yapım'ın patronu Fatih Aksoy'un yapımcısı olduğu 'Adını Feriha Koydum' isimli dizisi, daha yayınlanmadan mahkemelik olmuştu. Gülten Dayıoğlu, dizinin 'Yeşil Kiraz' isimli romanıyla bire bir örtüştüğünü ileri sürerek MED Yapım'a, 'Adını önce ben koydum' davası açmıştı! İş hayatında sıkıntılı günler yaşayan Fatih Aksoy'un özel hayatının da çalkantılı olduğunu öğrendim! Sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ama Temmuz 2006'da evlendiği eşi Ayşenur Hanım, Aksoy'a süresiz hak mahrumiyeti cezası verip evden yollamış!!!

AKARETLER'E TAşžINDI
Aksoy çifti geçen aya kadar çok sıkıntılı günler yaşamıştı. çünkü 24 Ekim'de dünyaya gelen oğulları Sinan, zatürre teşhisiyle uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Eylül ayında da, Aysun Kayacı'nın, yaklaşık altı yıl önce uğruna futbolcu Emre Aşık'tan ayrıldığı Fatih Aksoy ile yeniden birlikte olduğu iddia edilmişti. Bu yaşadıkları stresli günlerden hangisi evliliklerine yansıdı bilmiyorum ama evden ayrılan Fatih Aksoy'un, bir haftadır Akaretler'deki W Hotel'de kaldığını biliyorum. Dilerim 3,5 yaşındaki büyük oğulları Ömer ve henüz üç aylık minik Sinan'ın yüzü suyu hürmetine barışırlar da yuvaları dağılmaz!!!
BÜLENT CANKURT/Sabah


Geri Dön