23 / 04 / 2024

Fatih'te yangın çıktı!

Fatih'te yangın çıktı!

Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, ahşap binanın çöken duvarının altında kaldı



Fatih'te yangın: 2 itfaiye eri çöken duvarının altında kaldı

Ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, ahşap binanın çöken duvarının altında kaldı


Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.


Şehsuvar Bey Mahallesi Şehsuvar Bey Çıkmazı'ndaki iki katlı ahşap bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın bitişikteki ahşap binalara da sıçradı.


Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Bakırköy, Beyoğlu, Eyüp, Fatih ve diğer ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sokağın dar olması nedeniyle olay yerine gitmekte zorlanan itfaiye ekipleri, yangına merpenli araçlarla müdahale etti.


Müdahale sırasında, 2 itfaiye eri yanan binanın bir kısmı çöken duvarının altında kaldı. Arkadaşlarının yardımıyla duvarın altından çıkarılan itfaiye erlerinde herhangi bir yaralanma olmadığı görüldü.


İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarıyla kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangın nedeniyle ikişer katlı 2 ahşap bina tamamen yanarken, bu binaların bitişiğindeki 2 binada da hasar oluştu.


Şehsuvar Bey Mahallesi Muhtarı Murat Hakverdi, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın çıkan ahşap binada inşaat çalışması olduğunu anlatarak, "Kaynaktan dolayı çıktığı söyleniyor. İtfaiye zamanında geldi ancak kentsel dönüşüm projesi işinin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladık. Çünkü sokaklar dar ve itfaiye ekipleri yangına müdahalede zorlanıyor" diye konuştu.



HaberTürk


Geri Dön