26 / 04 / 2024

Fatsa'nın altyapısı yenileniyor!

Fatsa'nın altyapısı yenileniyor!

OSKİ, Fatsa ilçesinde alt yapı ve içme suyu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde, OSKİ Fatsa Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından içme suyu hattı çalışması yapıldı.




OSKİ, Fatsa ilçesinde alt yapı ve içme suyu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde, OSKİ Fatsa Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından içme suyu hattı çalışması yapıldı. OSKİ teknik ekipleri tarafından yapılan incelemeler ve etütler sonucunda bu bölgede herhangi bir su hattı olmadığı ve içme suyuna ihtiyaç duyulduğu tespit edildi. Mevcut bölgede artan inşaat çalışmaları ve nüfus yoğunluğundan dolayı OSKİ Fatsa Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Hürriyet Caddesi üzerinde 650 m içme suyu hattı çalışmasını gerçekleştirdi. Döşenen boruların bağlantıları yapılarak bölge halkının içme suyu ihtiyacı çözüme kavuşturulmuş oldu.


AMACIMIZ ABONELERİMİZİ SAĞLIKLI BİR ALT YAPIYA KAVUŞTURMAK


Yaptığı açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları için gece gündüz yoğun mesai harcadıklarını, bugüne kadar müdahale edilmemiş içme suyu ve alt yapı kanalizasyon ihtiyaçlarına OSKİ olarak bir bir el attıklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük; “Yatırım programımıza alarak ihaleye verdiğimiz ve kilometrelerce hat döşediğimiz projeler tüm hızıyla devam ederken, şube müdürlüklerimiz ve şefliklerimiz tarafından içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmaları da Ordu’nun 19 ilçesinde hız kesmeden sürdürülüyor. Amacımız yoğun çalışma temposuyla abonelerimizi sağlıklı bir alt yapıya kavuşturmak” dedi.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön