28 / 03 / 2024

Fatura ödemelerinde büyük kampanya! Fırsatı kaçırmamak için son 3 gün

Fatura ödemelerinde büyük kampanya! Fırsatı kaçırmamak için son 3 gün

Yapı Kredi Bankası, elektrik faturalarına ilişkin kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi Bankası, internet sitesi aracılığı ile otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine kaçırmak istemeyecekleri fırsatlar sağlayacak. Banka, otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 100 liraya kadar puan hediyesi verec



Yapı Kredi Bankası, elektrik faturalarının otomatik ödeme talimatlarını bankanın resmi sitesi üzerinden veren müşterileri için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre;  otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 lira, 2 yeni talimat karşılında 25 lira, 3 yeni talimat karşılığında 45 lira, 4 yeni talimat karşılında 70 lira, 5 yeni talimat karşılığında ise 100 lira puan verilecek. Ayrıca açıklamada kampanya fırsatını kaçırmamak için son 3 gün olduğu belirtildi.

Fatura ödemelerinde büyük kampanya! Fırsatı kaçırmamak için son 3 gün

Kampanyaya ilişkin detaylar ve kampanya koşulları şu şekilde:

11 Mart tarihinden 10 Nisan 2022 tarihine kadar, Yapı Kredi Bankası müşterilerinin bireysel vadesiz mevduat TL hesabından ya da bireysel veya World Business kredi kartından karşılayacakları; İlk yeni otomatik fatura ödeme ya da HGS talimatı karşılığında 10 lira, 2 yeni talimat karşılığında 25 lira, 3 yeni talimat karşılığında 45 lira, 4 yeni talimat karşılığında 70 lira, 5 yeni talimat karşılığında 100 lira puan kazanabilecekleri belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön