15 / 05 / 2024

Fedesign İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Fedesign İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Demirer tarafından kuruldu.



Fedesign İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Demirer tarafından kuruldu.

Fedesign İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Özel ve Kamu kurum ve kuruluşlarına; iç mimarlık ve mobilya işleri ile ilgili tasarım, dizayn, uygulama hizmetlerini vermek ve üretimini yapmak. İç mimari veya mimariye ait projelerin bilgisayar programları aracılığıyla çizimlerini ve projelendirmelerini yapmak. Yapının duvarlarla ve yapı elemanları yardımı ile bölümlenmesi dış ve içyapıda ki her türlü yaşam alanının tayini ve düzenlemesi, mobilya üretimlerinin yapılması. Yapı içinde ve dışında kullanılacak donatı ve sistemlerin tasarlanması, elektrik, ışık, ısıtma, havalandırma, mekanik, otomasyon gibi gereksinmelerin, tesisatlarının mekana uygun şekilde tayini, tasarlanması ve uygulamasını yapmak. Yapının dış cephe tasarım, giydirme, kaplama ve izolasyon işlerini yapmak. Konut, site, büro, fabrika, mağaza, restoran, otel vb. her türlü yapının çizim ve tasarımını yapmak uygulamasında bulunmak. Belediye, imar müdürlükleri başta olmak üzere tüm kamu kurumları ve özel inşaatların topoğrafyasına uygun çevre düzenlenmesi, çevre planlanması konusunda hizmetler vermek. Her türlü yapının yeniden inşa ve restorasyon çalışmalarında projelendirme ve uygulamalarına katılmak. Tüm sektörler için fuar standı, üretim tanıtım standı, satış alanı ve teşhir alanlarının tasarlanması ve uygulamasını yapmak. Tiyatrolar, setler, sinema, müze ve tüm medya kuruluşları için dekor ve iç dizayn hazırlanması, Tüm bu çalışmalar için atölyeler ve tasarım ofislerinin tesis edilmesi, kurulumu, ilgili elemanların ve cihazların temini, işletilmesi.


Geri Dön