05 / 05 / 2024

Fenerbahçe kamp tesisinin resmi açılışı Mayıs 2011'de yapılacak!

Fenerbahçe kamp tesisinin resmi açılışı Mayıs 2011'de yapılacak!

Fenerbahçe Kulübü'ne ait tüm branşlar sezon öncesi hazırlıklarını burada yapacak. Daha önceki yıllarda Avrupa'da kamp yapan futbol takımı da önümüzdeki sezona burada hazırlanacak



2011 Mayıs ayında hizmete girmesi planlanan ve F.Bahçe'nin kamp yapacağı tesiste 90 oda, havuz ve hamam bulunuyor. Futbol Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, Başkan Aziz Yıldırım'la gezdiği tesisler için 'Harika' yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'nin Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası'nda yaptırdığı tesislerin inşaası büyük bir hızla sürerken, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, federasyon yetkilileri ve basın mensuplarına tesisleri gezdirdi. 27 Mayıs 2010 tarihinde temeli atılan tesisler, 6 aylık gibi kısa bir sürede bitme aşamasına getirilirken, Aziz Yıldırım, tesislerin 2011 Mayıs ayında resmi olarak açılacağını ve hizmet vermeye başlayacağını söyledi. 150 dönümlük arazi üzerinde 90 odası bulanacak tesislerde ayrıca havuz ve hamam gibi hizmetler de verilecek. F.Bahçe Kulübü'ne ait tüm branşlar sezon öncesi hazırlıklarını burada yapacak. Daha önceki yıllarda Avrupa'da kamp yapan futbol takımı da önümüzdeki sezona burada hazırlanacak.

AHMET BIYIKLI/Yeni şžafak

Haberin tamamı için tıklayınız


Geri Dön