25 / 04 / 2024

Fenerbahçe Ülker City Arena: Gerçek bir arena!

Fenerbahçe Ülker City Arena: Gerçek bir arena!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ülker sponsorluğunda yaptırılan yeni spor kompleksini tanıttı, gerek bu kompleksle gerekse şžükrü Saracoğlu Stadı ile Türkiye 'de her şeyin sadece devlet eliyle yapılmadığını gösterdiklerini ifade etti



Fenerbahçe Ülker City Arena projesinin havadan videosu için tıklayınız

Fenerbahçe Spor Kulübü Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena 'yı sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, oyunculara ve basın mensuplarına tanıttı. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, kulüp yönetim kurulu üyeleri Ali Koç, Ömer Temelli, Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Turhan şžahin, Ülker Grubu yetkilileri, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, teknik heyet ve oyuncuları, Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı teknik heyetinin de katıldığı buluşmada Başkan Yıldırım, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yıldırım, gerek bu kompleksle gerekse Fenerbahçe şžükrü Saracoğlu Stadı ile Türkiye 'de her şeyin sadece devlet eliyle yapılmadığını gösterdiklerini ifade etti. Salonun yapısı, tribünlerin oyun alanına çok yakın ve dikine olması sarı-lacivertli oyuncuları heyecanlandırırken, “Gerçek bir arena gibi ” yorumları yapıldı.

Eylül ayında açılması planlanan Spor Kompleksinin 54 bin metrekare arazi üzerinde yapıldığı, 13 bin 800 kişi kapasiteli, 44 locanın bulunacağı spor salonunun dışında, bin 800 kişilik antrenman salonu, iki katlı otopark, 3 adet restoran bulunacağı aktarılırken, basketbol ve voleybol maçlarının dışında çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapacak bir alanın hazırlandığı vurgulandı.

Başkan pür neşe
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, oldukça neşeli gözükürken, basketbol takımı oyuncularına sık sık takıldı. Kaptan Ömer Onan 'ın, ‘Bu salonu gördüğüm anda 2 yaş gençleştim ' sözüne ‘Dikkatinizi çekiyorum, 2 yaş gençleştim diyor, bedava oynayacağını beyan etti ' karşılığını veren Yıldırım, Sinan Erdem 'de locasının bulunduğunu söyleyerek, ayrıcalık isteyen oyuncusuna da, “Yok öyle, parayı veren düdüğü çalar ” ifadesini kullandı. Yıldırım, evinin salona çok yakın olduğunu söyleyen Oğuz Savaş 'a da “O zaman senin yol paran yok, aldığın parada indirim yapacağız ” dedi.
Milliyet


Geri Dön