27 / 04 / 2024

Fenerbahçe yönetimi gayrimenkullerini satacak mı?

Fenerbahçe yönetimi gayrimenkullerini satacak mı?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübü darboğazdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılarak mali sıkıntının çözülmesine yönelik adımlar atılacak...



Fenerbahçe başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmaları başlattı. Kenan Evren Lisesi arazisinin yer aldığı alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firmayla anlaşma yapıldı ve projeler çizilmeye başlandı.

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; Fenerbahçe, mali sıkıntıyı aşabilme adına birçok girişimde bulunuyor, bunları hayata geçirmek için projeleri bir bir değerlendiriyor. Sarı-lacivertliler son olarak ellerindeki gayrimenkullerin değerlendirmesi amacıyla çalışmalara başladı. 

Koronavirüs salgını sonrasında gelir akışının durması, döviz kurunun artmasıyla borç yükünün olduğu yerde yükselmesi gibi ayrıntılar Ali Koç’u iyice zorluyor. Personel maaşlarını ödeyen Koç, kulübü bu darboğazdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. 

Bunların başında da gayrimenkullerle ilgili projeler yer alıyor. Bu konuyla ilgili daha önce bir takım çalışmalar yapıldı. Son olarak somut adımlar da atılıyor.

Kenan Evren Lisesi arazisi başta olmak üzere tüm gayrimenkuller masaya yatırıldı. Anlaşma sağlanan bir firma, bu araziler üzerinde çalışmalar başlatıldı. Bu arazi ve gayrimenkullerin bulunduğu yere nelerin yapılabileceğine ilişkin çalışmalar yapılıyor. Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılarak mali sıkıntının çözülmesi sağlanacak. 

Bunun yanı sıra başkan Ali Koç’un talimatıyla Dereağzı Tesisleri için de yeni bir proje düzenleniyor. Altyapının çalışmalarını yaptığı bu tesislerin daha verimli hale getirilmesi için harekete geçildiği belirtildi.

Yılmaz Özdil'in villası mühürlendi!


Geri Dön