25 / 04 / 2024

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.



Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor. Şubat ayında teslim edilecek ofisler, kullanıcısına dünya standartlarında teknolojik, çevreci ve konforlu bir çalışma alanı sunuyor. 


ITower, İstest, Mai İResidence ve Parima Ofis projelerine imza atan FerYapı, iş dünyasının yeni yıldızı Kağıthane'de geliştirdiği akıllı, verimli, sosyal ofis konsepti 'Premier Kampüs Ofis' ile iş hayatına yepyeni bir soluk kazandırıyor. Yeni kuşak dünya trendini hayata geçiren 'Premier Kampüs Ofis', kutu gibi ofislerin yerine ferah ofisler, dikey binalar yerine az katlı yatay binalar, büyük yeşil alanlarda ve kat bahçelerinde rahat bir nefes alan personelin çalıştığı akıllı ofisler sunuyor. 


Teknolojinin üst seviyede kullanıldığı akıllı binada ofislere uzaktan erişim, akıllı sistem platformu sayesinde sağlanıyor. 

Di jital kart yazılımı ile entegre, enerji tasarrufu sağlayan ve kolay organize edilen toplantı odaları ve seminer odaları; sadece kullanıldığında enerji harcayan sosyal alanlar, kullanıcı yokken tüm enerji sistemini kapatan tasarruf sistemi; binaya ergonomik olmasının yanı sıra tasarruf avantajı da sağlıyor. 


120 M2'DEN BAŞLAYAN OFİSLER 

20 bin metrekare arazi üzerinde yükselen Premier Kampüs Ofis, 58 bin 118 m2 ofis alanına sahip bulunuyor. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan 'Premier Kampüs Ofis'in yüzde 50'ye yakın kısmı ise yeşil alan ve çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 'Kampiis Bahçe' ve 'Kampüs Meydan' olarak değerlendirilecek. Modern ve şık A+ ofisler, muhteşem bir manzara, bahçeler, parklar, su alanları, açık hava toplantı alanları, zengin sosyal imkânlar ve spor alanları projenin dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. 


'Premier Kampüs Ofıs'te 120 m2'den başlayan küçük ofisler C Blok'ta yer alırken, bin m2'den 8 bin m2'ye varan orta büyüklükte ofisler A ve B Blok'ta, 25 bin m2'yc ulaşan rnega ofisler ise D Blok'ta yer alıyor. 


KİRALAMALAR BAŞLADI 

İnşaatın hızla tamamlanmakta olduğu 'Premier Kampüs Ofıs'te kiralamalar başladı. Dünyanın en büyük kiralama şirketleri aracılığıyla gerçekleşen süreçte çok uluslu şirketler ve çok başarılı Türk şirketlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşıldığını belirten FerYapı yöneticileri, alternatif lokasyonlardaki kiralama fiyatlarının çok yüksek olması, merkezi iş alanlarındaki otopark ve trafik problemleri gibi faktörlerin Premier Kampüs Ofis'in tercih edilmesinde büyük rol oynadığını belirtti. 


Premier Kampüs Ofis'in kiralama faaliyetlerini yürüten CBRE ve Propin yetkilileri, İstanbul'un yeni merkezi iş alanlarına ihtiyaç duyduğunu ve Levcnt-Maslak hattına göre ulaşım imkanları daha iyi olan Kağıthane bölgesinin bu açığı kapatacağını ilettiler. 


Yeni kuşağın çalışma ve sosyal yaşamı iç içe algılaması ve bu durumun artık ofis alanlarını da değiştirdiğini kaydeden kiralama şirketleri yetkilileri, sunduğu avantajlar ve kampüs ofis konsepti ile Türkiye'deki en iyi örneğinin Premier Kampüs Ofis olduğunu dile getirdi. 


YATIRIMLARIN MERKEZİNDE YÜKSELİYOR 

'Premier Kampüs Ofis', iş dünyası için çok önemli olan Levent. Maslak. Mecidiyeköy, Taksim, Eminönü, Karaköy gibi merkezi semtlerin ortasında, TEM otoyolu vc E-5 karayoluna hemen bağlantısı olan. İstanbul'un yeni ticaret, kültür ve eğitim merkezi Kağıthane'de yükseliyor. 


İstanbul'un ulaşım ağında çok önemli bir noktaya sahip olan Kağıthane, hem yeni yaşamın hem de dev yatırımların yeni merkezi olarak daha da cazip hale geliyor. 


Kağıthane-Dolmabahçe arasını 5 dakikaya indiren Dolmabahçe-Bomonti tüneli, metrobiis hattı, sanayi metro istasyonları, Seyrantepe TEM viyadüğü gibi yapılan vc yapılmaya devam eden bir çok ulaşım yatırımıyla emlak değeri ve tercih edilebilirlik bakımından en popüler lokasyon olma yolunda hızla ilerliyor. 


Premier Kampüs Ofis aynı zamanda LEED C&S kategorisinde GOLD seviyesinde sertifika hedefliyor. Bu kapsamda birçok çevre ve insan dostu özellik proje tasarımına vc inşaatına entegre edilmiş durumda bulunuyor. 


Diriliş Postası



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İTOWER, İstWest, Mai Residence ve Parima Ofis projelerine imza atan Fer Yapı, iş dünyasının yeni merkezi Kağıthane'de geliştirdiği akıllı, verimli, sosyal ofis konsepti Premier Kampüs Ofis ile iş hayatına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. 20 bin metrekare arazi üzerinde yükselen Premier Kampus Ofis, 58 bin 118 metrekare ofis alanına sahip bulunuyor. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan 'Premier Kampüs Ofis'in yüzde 50'ye yakın kısmı yeşil alan ve çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Kampüs Bahçe ve Kampüs Meydan olarak değerlendirilecek. Premier Kampüs Ofis'te 120 metrekareden başlayan küçük ofisler C Blok'ta yer alırken, 1.000 metrekareden 8 bin metrekareye varan orta büyüklükte ofisler A ve B Blok'ta, 25 bin metrekareye ulaşan mega ofisler ise D Blok'ta yer alıyor. 


2016 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanan proje ulaşım seçeneklerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 'Premier Kampüs Ofis', Kağıthane - Dolmabahçe arasını 5 dakikaya indiren Dolmabahçe - Bomonti tüneli, metrobüs hattı, sanayi metro istasyonları, Seyrantepe TEM viyadüğü gibi yapılan ve yapılmaya devam eden bir çok ulaşım yatırımına komşu durumda. Premier Kampüs Ofis aynı zamanda LEED C&S kategorisinde GOLD seviyesinde sertifika hedefliyor. Bu kapsamda birçok çevre ve insan dostu özellik proje tasarımına ve inşaatına entegre edilmiş durumda bulunuyor. 


Vatan



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


'iTower', 'İstWest', 'Mai Residence' ve 'Parima Ofis' projelerine imza atan Fer Yapı, iş dünyasının yeni merkezi Kağıthane'de geliştirdiği akıllı, verimli, sosyal ofis konsepti 'Premier Kampüs Ofis' ile iş hayatına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. 20 bin metrekare arazi üzerinde yükselen Premier Kampüs Ofis, 58 bin 118 metrekare ofis alanına sahip bulunuyor. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan 'Premier Kampüs Oiis'in yüzde 50'ye yakın kısmı ise yeşil alan ve çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 'Kampüs Bahçe' ile 'Kampüs Meydan' olarak değerlendirilecek. 'Premier Kampüs Ofis'te 120 metrekareden başlayan küçük ofisler C Blok'ta yer alırken, 1000 metrekareden 8 bin metrekareye varan orta büyüklükteki ofisler A ve B Blok'ta, 25 bin metrekareye ulaşan mega ofisler ise D Blok'ta yer alıyor. 


Ulaşım seçenekleri arttı 

2016 yılı mart ayında teslim edilmesi planlanan proje ulaşım seçeneklerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 'Premier Kampüs Ofis', Kağıthane - Dolmabahçe arasını 5 dakikaya indiren Dolmabahçe - Bomonli tüneli, metrobüs hattı, sanayi metro istasyonları, Seyrantepe TEM viyadüğü gibi yapılan ve yapılmaya devam eden birçok ulaşım yatırımına komşu durumda. Premier Kampüs Ofis aynı zamanda LEED C&S kategorisinde GOLD seviyesinde sertifika hedefliyor. Bu kapsamda birçok çevre ve insan dostu özellik proje tasarımına ve inşaatına entegre edilmiş durumda bulunuyor. 


Milliyet


Geri Dön