25 / 04 / 2024

Fer Yapı Parima'da yüzde 1 peşinat avantajı sağlanıyor!

Fer Yapı Parima'da yüzde 1 peşinat avantajı sağlanıyor!

Fer Yapı tarafından inşa edilen Parima'nın satış süreci başladı. Teslim tarihi Temmuz 2015 olarak belirlenen projede metrekare satış fiyatı 2 bin 800 dolardan başlangıç gösteriyor.



Fer Yapı'nın İstanbul Merter'de, E5 karayolunun hemen yanında inşa ettiği Parima'da satışlar başladı. Metrekare satış fiyatı 2 bin 800 dolardan başlayan projede, yüzde 1 peşin, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı da sunuluyor.


Premier Kampüs Ofis ve Tower gibi ofis projeleriyle gayrimenkul sektöründeki çalışmalarına hız veren Fer Yapı, iş ve yaşam merkezi lokasyonuyla yatırımcısına avantajlar sunduğu projesi Parima'yı satışa çıkardı. 


223 birimin yer aldığı 16 katlı Parima'da 45 metrekare ile 910 metrekare arasında ofis seçenekleri yer alıyor. Zemin katta 2 adet ticari alanın ve mağazaların yer rojede peşin metrekare satış fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor. Peşin ödemede yüzde 10 indirim ya da yüzde 1 peşin, 36 ay vade farksız Fer Yapı finansmanı ve şirketlere kolaylık sağlayacak ara ödemeli modeller ile banka kredisinden faydalanma seçenekleri Fer Yapı'nm yatırımcısına sunduğu ödeme avantaj lan arasında yer alıyor. Parima'nın teslim tarihi ise Temmuz 2015. 


Lokasyon avantajı 


Parima, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde iş merkezleri ve batısında sanayi bölgesiyle Parima, tarihi yarımadanın yanıbaşmda yer alıyor. İstanbul'a yapılacak 3'üncü havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 5 dakika uzaklıkta olan Parima, İstanbul'dan 56 farklı ülkeye olan 4 saatlik mesafesiyle özellikle iş hayatı ve seyahatler açısından büyük avantajlar sunuyor. 


Şehir bahçesi 


Parima'yı benzerlerinden ayıran en önemli özelliğin ise bünyesinde barındırdığı şehir bahçesi olduğu belirtiliyor. Cam tavan ve geniş pencerelerle güneşi içeri alan 2 bin 500 metrekarelik şehir bahçesinde çimen, bitki ve ağaçlar yer alacak. Ofis kullanıcıları bahçedeki toplantı salonu ve lounge alanını da randevu ve toplantıları için kullanabilecek. 


Milliyet Emlak Rehberi


Geri Dön