26 / 04 / 2024

Ferdi Tayfur, Adana'da konut yapacak

Ferdi Tayfur, Adana'da konut yapacak

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur, birbiriyle anlaşamayan 'gelin ve kaynanalar' için 50-55'er metrekarelik daire inşa edecek



Adana'da yapacağı konutlar hakkında bilgi veren Tayfur, "Projenin patenti bana ait. Kimin anasıyla hanımı anlaşamıyorsa gelip benim oradan daire alacak. 
 
Çünkü, bütün dargınlıklar gelin- kaynana kavgasından çıkıyor." dedi. Arabesk müziğin güçlü sesi Tayfur, daha önce Seyhan ilçesine bağlı Belediye Evler Mahallesi'nde yapıp tamamını sattığı 50 konutla müteahhitliğe başlamıştı. Öte yandan Anadolu Mahallesi'nde Ferdi Tayfur'un adının verildiği Eğitim Merkezi dün hizmete açıldı. Tayfur, tüm geliri 'Kimse Yok mu Derneği'ne bağışlanan 'İftihar Abidemiz Efendimiz' isimli albüme katkı sağlamıştı. Dernek, bu katkıya karşılık Adana'da yaptırdığı eğitim merkezine Ferdi Tayfur ismini verdi. Zaman/Mehmet Şahin 

İlgili haber

Ferdi Tayfur, inşaat sektörüne girdi!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Geliniyle oturamayan benden ev alsın

Ferdi Tayfur memleketi Adana'da "gelin-kaynana kavgaları yüzünden yuvalar dağılmasın" düşüncesiyle yola çıkarak, 55 metrekarelik konut yapma hazırlığı içinde olduğunu bildirdi
Daha önce memleketi Adana'da 50 konut yapıp satan Ferdi Tayfur, inşaat sektörüne ilginç bir projeyle döndü. Tayfur yine Adana'da birbiriyle anlaşamayan "gelin ve kaynanalar" için 50-55'er metre karelik daireler inşa edeceğini açıkladı. Anadolu Mahallesi'nde adının verildiği eğitim merkezinin açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, "Duyan duysun ama kimse çalmasın bu projemi, patenti bana ait" diyerek projesini şöyle açıkladı: "İnsanlar yaşlı anneleriyle babalarıyla oturuyorlar ya hani; bütün ayrılıklar ondan kaynaklanıyor. Onlara şöyle 50-55'er metrekarelik daireler yapıp, parasını da ona göre koyacağım. Kimin anasıyla hanımı anlaşamıyorsa gelip benim oradan daire alacak, lüks de yapacağım. Çünkü, bütün dargınlıklar gelin kaynana kavgasından çıkıyor."

'DÜRÜST OLACAKSIN'
Ferdi Tayfur İnşaat Limited Şirketi ile yıllar önce adım attığı sektörde dolandırıldığını, bir dönem için faaliyetlerine ara verdiğini ancak bunun kendisini hedeflerinden alıkoymadığını söyleyerek şöyle devam eti: "İşadamı olacaksan hesap bileceksin; çok iyi muhasebecin, çok iyi avukatın olacak. O zaman kalkınırsın. Bir de dürüst olacaksın. Batsan, iflas etsen bile kahraman gibi duracaksın ki piyasadaki hatırın kırılmasın."

Okulunu açtı

Tayfur, Adana'da adını taşıyan eğitim merkezinin açılışında öğrencilerle sohbet etti.
Sabah

Ferdi Tayfur'dan 'Süper' fikir!
Gelinle kaynana kavgası aynı evde yaşandığı için çıkar' diyen Ferdi Baba, sadece yaşlılar için daireler yapacak. Dev sanatçı, daireleri kaynanalara çok ucuza satacak

HAYAT KURTARAN PROJE!
Adanalı sanatçı Ferdi Tayfur, Türkiye'nin en büyük sorunlarından birine el attı! Ferdi Baba, "Patenti bana ait, sakın çalmaya kalkmayın" dediği yöntemle yıllardır süregelen kaynana ve gelin kavgalarını önleyecek! İnşaat sektöründe daha önce de yatırımlar yapan Ferdi Tayfur, memleketi Adana'da anlaşamayan gelin ve kaynanaların hayatını kurtaran daireler inşa ettirecek.

SEMBOLİK FİYATLAR

Bütün gelin-kaynana kavgalarının aynı evde yaşamalarından kaynaklandığını söyleyen Ferdi Baba, Adana'nın Anadolu Mahallesi'nde adının verildiği Ferdi Tayfur Eğitim Merkezi'nin açılışında büyük ses getierecek projesini şöyle anlattı: "Sadece yaşlı insanlar için 50-55'er metrekarelik daireler yapıp parasını da ona göre ayarlayacağım. Daireleri sembolik fiyatlarla satacağım. Kimin anasıyla hanımı anlaşamıyorsa gelip benim oradan daire alacak. Dairelerin içerisini lüks de yapacağım. Çünkü, bütün dargınlıklar gelin kaynana kavgasından çıkıyor. Artık bu kavgalara son."
Takvim

Ferdi Tayfur, `gelin-kaynana kavgası çıkarmayan ev' yapacak

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur, memleketi Adana'da, sadece yaşlı çiftler için 50-55'er metrekarelik konutlar yapacak. Tayfur, "Gelin ile kaynana kavgaları yüzünden yuvalar yıkılsın istemiyorum. Bu yüzden yapacağım konutları da sembolik fiyatlarla satacağım" dedi.

SANATÇI Ferdi Tayfur, memleketi Adana'da, konut üretecek. "Gelin-kaynana kavgaları yüzünden yuvalar dağılmasın" düşüncesiyle yola çıktığını söyleyen Tayfur, sadece yaşlı çiftlere yönelik 50-55 metrekarelik konut yapacağını belirtti ve şöyle konuştu: "Gelin ile kaynana kavgaları yüzünden yuvalar yıkılsın istemiyorum. Bu yüzden yapacağım konutları sembolik fiyatlarla satacağım.  Adana  gibi göçün yoğun olduğu kentlerde hâlâ çekirdek aile yaygınlaşmadı. Evlenen erkek çocuklar aileleriyle oturmayı sürdürüyor. Bu durumda da sık sık gelin-kaynana kavgaları yaşanıyor. Hatta evliliklere son veriliyor. Kimin annesiyle karısı geçinemiyorsa gelip benden daire alacak. Son derece de lüks yapacağım. Konutları satacağım kişilerde seçici davranacağım. Böylelikle kimse kimseyi rahatsız etmeyecek."

İnşaat kârlı sektör

Daha önce Adana'da, yaptığı konutları kısa sürede satılan Ferdi Tayfur, bu sektörün kârlı bir yatırım alanı olduğunu, art niyetlilere karşı çok dikkatli olmak gerektiğini belirtti. Tayfur, Adana'daki yeni konut projesi ile bizzat kendisinin ilgileneceğini belirterek, "Ben bunu kendi zihnimde tutuyordum. Ancak, artık duyan duysun. Ama kopya etmesinler, kimse çalmasın. Sadece yaşlılara, yaşlı çiftlere özel 50-55 metre karelik konutlar yapmaya planlıyorum. Bu projemi yaşama geçireceğim" dedi.

Adana'dan kopamam

Ferdi Tayfur, Adana'daki bölgesel bir televizyon kanalında yüzde 10 ortaklığının sürdüğünü de söyledi. Tayfur, "Memleketimden bugüne kadar hiç kopmadım, bundan sonra da kopmam. Yatırımlarımda önceliğim hep Adana olacak. Birkaç kişiye bile istihdam sağlamak beni sevindirir, özellikle de istihdam sağladığım kişiler hemşehrilerim olursa" dedi. Tayfur, bu proje için yaklaşık 3 bin metre karelik arsanın hazır olduğunu sözlerine ekledi.
Hürriyet


Geri Dön