19 / 04 / 2024

Ferhat Günaydın kimdir?

Ferhat Günaydın kimdir?

Ferhat Günaydın, 2014 Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildi. Peki, Ferhat Günaydın kimdir? Ferhat Günaydın, bugüne kadar hangi işlere imza attı?



Ferhat Günaydın kimdir?

Ferhat Günaydın 1960 yılında Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Taşova’da tamamlayan Ferhat Günaydın 1 yıl  Ankara  Gazi Eğitim Enstitüsü’nde öğrenim gördü. 


1977 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Günaydın, 1983 yılında mezun olarak Mersin – Erdemli ilçesi Tömük beldesi sağlık ocağında göreve başladı. 


1985 yılında Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi üroloji uzmanlığı ihtisasına başlayan Günaydın 1990 yılında Samsun Devlet Hastanesine atandı. 1998 yılında aynı hastanenin başhekimliğine atandı. 


12 yıllık görevi süresince hastanenin tüm çehresini değiştirerek büyük başarılara imza attı. 2010 yılında emekli olan Günaydın Samsun’da özel bir hastanede kurucu başhekim olarak göreve başladı. Günaydın, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Ferhat Günaydın, 2014 Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildi.




Geri Dön