25 / 04 / 2024

Ferko Signature'da satışlar devam ediyor!

Ferko Signature'da satışlar devam ediyor!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor.



İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor. İş ve sosyal yaşamın kalbi Levent’te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70’i tükendi


Yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği özel projelerle dikkat çeken Ferko’nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature, yatırımcılardan büyük talep görüyor. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan, tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına farklı bir yorum getiren projede, satışlar yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Bugün itibariyle, 2016 yılı sonunda tamamlanması hedeflenen Ferko Signature’ın yüzde 70’i satıldı.


İstanbul’un en değerli arazisi üzerinde yükseliyor

İstanbul’un en değerli arazisi üzerinde yükselen ve merkezi konumu ile ön plana çıkan Ferko Signature, metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 km, Maslak’a 6 km ve Taksim’e 7 km mesafede yer alıyor. Ferko Signature’da satış fiyatları, metrekaresi 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor.


127 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olan proje, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşan Sign-1’deki ofisler satışa sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2’deki ofisler ise proje tamamlandıktan sonra kiralanacak.


Ferko Signature’a Norman Foster imzası

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan Ferko Signature, iş konforunu artıracak teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Tasarımıyla ön plana çıkan projenin iş hayatının profesyonel yönüne hitap eden tam donanımlı ‘Business Center’ında ofis ve toplantı odaları lüks birer çalışma mekânı olarak tasarlandı. İş görüşmeleri için ise ‘Signature Lounge’ ile özel toplantılara ferah mekânlar sunuluyor.


Klasik iş hayatına tamamen farklı bir dokunuş sunan Ferko Signature, ferah ve modern ofislerinin yanı sıra molalar için özel olarak tasarlanan 'Kent Bahçesi' ile de farklılığını ortaya koyuyor. ‘Kent Bahçesi’ konsepti ile oluşturulan yeşil alan, cafe ve restoranları da içinde barındıran bölge, iş yaşamının temposunda çalışanlara nefes alacak zamanlar yaratıyor.



Web: http://ferkosignature.com/


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'de satışların yüzde 70'i tamamlandı. Ferko'nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşan Sign-1'deki ofisler satışa sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2'deki ofisler ise proje tamamlandıktan sonra kiralanacak. Proje 2016 sonunda teslim edilecek.


Dünya




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ferko'nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği iş alanı Ferko Signature'ün yüzde 70'inin satışı tamamlandı. 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanan proje, metroya 50 metre, Şişli- Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Maslak'a 6 kilometre ve Taksim'e 7 kilometre mesafede yer alıyor. Ferko Signature'da satış fiyatları, metrekaresi 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. 127 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olan proje, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 



Yeni Yüzyıl




Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli projeler hayata geçiren Ferko'nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature, yatırımcılardan talep almayı sürdürüyor. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster'ın imzasını taşıyan, tasarımı ve mimarisinin yanısıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına farklı bir yorum getiren projenin yüzde 70'i satıldı. 


127 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olan proje, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşan Sign-l'deki ofisler satışa sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan 6 kadı Sign-2'deki ofisler ise proje tamamlandıktan sonra kiralanacak. 



Milliyet




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ferko'nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature, yatırımcılardan büyük talep görüyor. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster'ın imzasını taşıyan, tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına farklı bir yorum getiren projenin bugüne kadar yüzde 70'i satıldı. Ferko Signature'da satış fiyatları metrekaresi 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. Proje, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 



Vatan


Haber Yurt Gündemi'nde şöyle yer aldı;

Ferko 'nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği iş alanı Ferko Signature'ün yüzde 70'inin satışı tamamlandı. 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanan proje, metroya 50 metre, Şişli- Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Maslak'a 6 kilometre ve Taksim'e 7 kilometre mesafede yer alıyor. Ferko Signature'da satış fiyatları, metrekaresi 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. 127 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olan proje, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 


Yurt Gündemi 


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

YURT içi ve yurt dışında hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Ferko'nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature, tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de öne çıkıyor. Yapımına başlandığı tarihten itibaren satılabilir alanların yüzde 70'i sahipleriyle buluşan Ferko Signature, 2016 yılında tamamlanacak.  Ferko Signature  projesi, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 127 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip Ferko Signature'daki Sign-1 bloğu 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2 bloğunda proje tamamlandıktan sonra kiralama hedefleniyor. Esnek ofis anlayışıyla dizayn edilen ofislerin kullanıcı isteğine bağlı olarak metrekaresinin de belirlenebileceği Ferko Signature 8 bin 200 ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla sunuluyor. 

Vatan





Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği özel projelerle dikkat çeken Ferko'nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature, tasarımı ve mimarisinin yanısıra teknolojik özellikleriyle de öne çıkıyor. Yapımına başlandığı tarihten itibaren satılabilir alanların yüzde 7O'i sahipleriyle buluşan Ferko Signature, 2016 yılında tamamlanacak. 

Merkezi konumuyla da ön plana çıkan Ferko Signature, metroya 50 metre, Şişli Mecidiyeköy'e 3 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 km, Maslak'a 6 km ve Taksim'e 7 km mesafede yer alıyor. 

Kent bahçesi... 

İş yaşamında İstanbul'un gözde merkezlerinden biri olan Levent'te yükselen Ferko Signature projesi, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan Kent Bahçesi'nden oluşuyor. 127 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip Ferko Signature'daki Sign-i bloğu 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2 bloğunda ise proje tamamlandıktan sonra kiralama hedefleniyor. Esnek ofis anlayışıyla dizayn edilen ofislerin kullanıcı isteğine bağlı olarak metrekaresinin de belirlenebileceği Ferko Signature 8 bin 200 ila 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla sunuluyor. 

İş konlorunu artıracak teknolojik özellikleriyle de tercih edilen Ferko Signature, 'Business Center'ı ve 'SignatureLounge'ı ile özel toplantılara ferah mekanlarda sunuyor. Ferko Signature ayrıca modern ofislerinin yanısıra molalar için de özel alanlar barındırıyor. 


Milliyet




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Yurtiçi ve yurtdışındaki projeleriyle bilinen Ferko'nun Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa ettiği Ferko Signature'ın yüzde 70'i satıldı.

2016 sonunda tamamlanacak projede metrekare fiyatı 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. 2 ofis bloğu ve kent bahçesinden oluşan projede 30 kattan oluşan Sign-1'deki ofisler satışta.  6 katlı Sign-2'deki ofisler ise sadece kiraya verilecek.

Zaman


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

İstanbul Levent'te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'ın satışları tüm hızıyla sürüyor. Yapılan açıklamaya göre iş ve sosyal yaşamın kalbi Levent'te, lüksün kapılarım aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70'i tükendi. 2016 sonunda alıcılarına teslim edilecek projede, satış fiyatları metrekare başına 8-12 bin dolar arasında değişiyor. Proje 2 ofis bloğu ve kent bahçesinden oluşuyor. 

Bugün

projeye sor



Geri Dön